Nytårshimlen

Du er ikke normal, sagde min datter, da jeg stadig let forpustet snakkede med hende i telefonen.

Det står i nytårsreglerne, at jeg skal ud og luftes, så da skihopperne var færdige, skruede jeg mig ud af nattøjet og ned i løbeskoene og daffede afsted med kamera i hånd. Og jeg blev belønnet med de vildeste skybilleder i det milde eftermiddagsvejr.

Og så er det jo meget godt at være ikke normal.

IMG_3973IMG_3977IMG_3989IMG_3980

 1. #1 by ...på nye eventyr on 1. januar 2013 - 18:10

  åh der er flottere i Sydhavnsområdet, end nede på Strandparken, hvor himlen bare var grå da jeg gik tur ved solnedgang i dag. Men der var nu rart alligevel!

  • #2 by Helle on 3. januar 2013 - 12:33

   Vi vender også rigtigt i forhold til solen. Amager strandpark vender væk fra solnedgangen. Kom herover!

 2. #3 by Anne on 3. januar 2013 - 09:00

  Hun har nok ret – din datter ;-) Det er nok derfor jeg, og sikkert mange andre, følger dig trofast. Du giver os et pust af, hvordan vi også kunne leve. Jeg holder meget af din måde at skrive om det på. Godt nytår til dig og dine.

  • #4 by Helle on 3. januar 2013 - 12:34

   Kære Anne. Tak for de fine ord og rigtig godt nytår til dig.

 3. #5 by Katrine on 3. januar 2013 - 21:23

  Du er sej. Jeg er røv-dårlig til at løbe med det, som ligner tømmermænd. Endnu værre; det som er the real thing. Eller når jeg bare er træt-træt-træt. Derfor er det så dejligt at læse om, hvordan du lige gør det. Så kan jeg jo også…. altså næste gang. :-D Men manner – en smuk tur du fik der på årets første dag.

  • #6 by Helle on 4. januar 2013 - 23:29

   Jeg bliver så træt af sofaen, og så bliver jeg nærmest nødt til at komme ud. Og blive belønnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 53, der følger denne blog

%d bloggers like this: