Hverdagen vinker

Mens jeg begynder at forberede mig på noget hverdag, forsøger jeg af alle kræfter at lade være med at række tunge af juleferien. Jeg fik set de fleste af de mennesker, jeg havde planlagt. Undtagen dem som også lagde sig med influenza. Jeg fik holdt jul. Næsten uden julefrokoster. Fik set en masse film og læst bøger. Og slidt urimeligt meget på sofaen.

Nu ligger de bunker, jeg kastede bag lænestolen før jul, sorteret på gulvet. Klar til nyt liv. Og jeg har forsigtigt åbnet min arbejdsmail. Og kan se, at jeg nok må afsætte nogle timer i morgen. Selvom ferien ikke helt officielt er slut.

Til gengæld belønnede min næstsidste feriedag mig med noget, der lignede forårsvejr. Jeg blev grebet af stemningen og var pludselig på vej mod Kalvebod Fælled. Hvor jeg fortsatte langs vandet og over motorvejen. Og så ved jeg ikke helt, hvad der skete, men jeg fandt mig selv på vej ad et af de virkelig små spor. Ud over fælleden. Hvor jeg ikke har været i næsten et år, fordi min venstre hæl har sat markante begrænsninger. I dag var ren nydning, og jeg kom længere væk, end jeg har været meget længe. 16-17 kilometer alene på savannen helt uden hælbrok kunne næsten få tårerne frem.

Noget er alligevel gået godt i den juleferie.

IMG_4027IMG_4032IMG_4036

IMG_4044

, ,

 1. #1 by ...på nye eventyr on 5. januar 2013 - 18:28

  Uh sejt at konditionen rakte så langt, efter alt den sygdom!

  • #2 by Helle on 7. januar 2013 - 22:13

   Det var SÅ fedt. Jeg savner at løbe langt

 2. #3 by ultratina on 5. januar 2013 - 18:32

  Hvor skønt:-)

  • #4 by Helle on 7. januar 2013 - 22:14

   Ja, dejligt

 3. #5 by Pernille Sarup on 5. januar 2013 - 18:49

  utroligt at en lige kunstig gravet kanal kan være så smuk!

  • #6 by Helle on 7. januar 2013 - 22:14

   Sådan overrasker Amager hele tiden

 4. #7 by Lene on 5. januar 2013 - 18:49

  Skønt at høre, at det går så godt – og hvor er det bare nogle fantastiske og meget flotte billeder :-)

 5. #9 by Karina Palmquist on 7. januar 2013 - 14:41

  Fantastisk Helle

  • #10 by Helle on 7. januar 2013 - 22:15

   Tak, ja det er så godt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 53, der følger denne blog

%d bloggers like this: