En nybagt januar

Hvad laver man de første uger i januar? Udover at sidde og græmme sig over kontoudtogene fra banken. Man knokler som et bæst for at holde fast i løfter, man har givet sig selv for det nye år. Jeg gør i hvert fald. I år. Og hvordan går det? Det går faktisk ufatteligt godt. Også selvom klokken blev nærmest syv, før jeg var hjemme i går.  Fordi der bare var arbejde, der skulle være færdigt. Januar har det med at overfalde sådan nogen som mig med ting og sager, der har gæret i en lang juleferie.

Men jeg har strammet op på mit liv. Har så at sige generobret tøjlerne.

Jeg laver ordentlig mad. Jeg er gået så vidt, at jeg har forsøgsbagt et stenalderbrød a la Thomas Rohde. Og må modvilligt indrømme, at det smager herregodt. Jeg vil ikke udelukke, at jeg bager et nyt.

Jeg styrketræner. De er begyndt at hilse på mig igen i Fitness.dk, når jeg kommer. Jeg har haft dage, hvor armene nærmest nægtede at nå noget på de øverste hylder. Det var ikke helt rart at trække en stram trøje over hovedet. Jeg har med andre ord fortrængt mine armmuskler lidt for længe og er ved at finde dem igen.

Jeg er begyndt på yoga. Det har pludselig mindet mig om, hvor hårdt yoga er. Hvor svinetræt jeg bliver i alle muskler. Og hvordan hele mit kadaver går i rystelser, når jeg skal holde en stilling. Nu kan jeg mærke hele min krop.

Jeg laver planer med mine unger. Og en hel masse andre. Sådan at jeg får givet de kram, jeg skal af med. Kysset på de børn, der skal kysses. Og drillet dem, der trænger til det. Og at mit liv ikke kun er arbejde med sporadiske besøg af verden udenfor.

Og den bedste plan er, at jeg faktisk sover bedre om natten. Jeg vågner bedre og går tidligere i seng. Jeg har aflivet juleinfluenzaen og smutter tilfreds ud fra dynen om morgenen. Tidligt, som jeg egentlig bedst kan lide det.

Men der skal være balance i tingene. Så på fredag er der fest med høje hæle og nylonstrømper. Og rødvin, drinks og noget med at komme for sent i seng.

IMG_4052

,

 1. #1 by ...på nye eventyr on 9. januar 2013 - 23:32

  Ja, de hilser skisme også på mig ovre i Fresh nu. Skræmmende.
  Yoga og pilates er også kommet på programmet her. Og en underlig maskine. Jeg savner dog rullerne.
  Hurra for alt det gode, nye du gør for dig!

  • #2 by Helle on 10. januar 2013 - 13:32

   Jamen har du ikke kunnet rulle her de sidste uger? det har nærmest været forår.
   Men bare vent. Før du aner det, står du pludselig med fødderne i et par løbesko

 2. #3 by catrine on 10. januar 2013 - 08:11

  Så mangler du bare at hoppe i havnen. Sådan i udtrykkets egentlige betydning😊

  • #4 by ...på nye eventyr on 10. januar 2013 - 08:37

   Niiiix! Du har fået min søster ude i slusevinterbaderen, det må være nok familie i havnen! ;)

   • #5 by Helle on 10. januar 2013 - 13:33

    Har jeg lokket din søster i vandet??? Eller er det Catrine? Kom nu Pille. Det er skidehyggeligt

   • #6 by ...på nye eventyr on 10. januar 2013 - 15:30

    Jeg er ikke vild med sauna, og jeg bryder mig ikke om den der jeg kan ikke få vejret, når jeg kommer ned i koldt vand-følelse. Prøvede jo for et par år siden på Helgoland, om det var noget for mig, og det var det ikke. Jeg ved ikke hvem Catrine er, men min søster kan du finde i min blogroll som Alphasøs.
    Der har været mildt, men våde veje næsten hver dag. Det kan lejerne ikke lide, så hej fitnesscenter.

   • #7 by Helle on 10. januar 2013 - 17:09

    Aj, du skal selvfølgelig ikke. Slet ikke hvis du ikke bryder dig om det.
    Jeg finder søster

  • #8 by Helle on 10. januar 2013 - 13:32

   Jeg er næsten på vej. Nu er jeg nemlig heller ikke rigtig snottet længere. Uuh, jeg glæder mig

   • #9 by ...på nye eventyr on 10. januar 2013 - 17:38

    Søs har vinterbadet i mega mange år, dog med pauser.
    Og nemlig ja, hurra for det frie valg, jeg sætter det så meget pris på det! ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 52, der følger denne blog

%d bloggers like this: