Mandagstal

I dag har jeg sat en slags rekord. Jeg har meldt afbud til fire møder. Aflyst to præsentationer. Og meldt afbud til et frivilligt arbejde i Røde Kors.

I stedet har jeg læst to søndagsaviser færdig og set fire afsnit af Orange is the new black på Netflix. Jeg har også svaret på 5 mails og sendt 25 slides til det ene møde. Jeg har drukket to kander te, to kopper kaffe og halvanden liter dansk vand med blid brus.

Det bedste, jeg kan sige om den her mandag, er, at regnvejret kunne nydes fra den rigtige side af ruden. Og at jeg ikke var en del af de flokke, der entrede s-togene med våde cykler til morgen.

Måske bliver min tirsdag ikke meget anderledes. Jeg har stadig tre afsnit tilbage af Orange is the new black. Og en bog, jeg gerne vil læse færdig.

IMG_2347

 1. #1 by Fru Z on 21. oktober 2013 - 21:41

  Nåergh…god bedring!

 2. #3 by betteskov on 22. oktober 2013 - 07:34

  God bedring – du er heldig stadig at have afsnit af Orange is the new black tilgode! Jeg råslugte serien i sommers og er helt vild efter de nye afsnit… Overvejer faktisk at skaffe bogen (men har en del læsestof lige her og nu). Men det er selvfølgelig sjovere at være rask alligevel – nå, de skal nok klare møderne uden dig, og snart er du tilbage i den morgenmørke verden og powerpoint-land :-)

  • #4 by Helle on 23. oktober 2013 - 08:39

   Tak. Det er den fedeste serie. Har gemt det sidste afsnit til i dag. Hvor finder du nye afsnit?
   Jeg overvejer modellen med bare at sende mine slides. Sikke meget tid jeg kunne spare :-)

   • #5 by betteskov on 24. oktober 2013 - 07:27

    Ja, jeg synes det er en meget forfriskende serie, som har kvinder fra alle samfundslag og af alle hudfarver samlet på et sted – det kan man vist kun opleve i et fængsel ;-) Elsker humoren for vildt! Jeg tror de nye afsnit kommer på netflix først, men vi skal vist desværre vente helt til 2014… Nå, så meget er der jo heller ikke tilbage af i år!

 3. #6 by Hulemor on 22. oktober 2013 - 23:45

  Sådan! Og altså god bedring, hvis du er syg, selvfølgelig – jeg læste det bare, som om du var stået lidt af kalenderræset. Kram

  • #7 by Helle on 23. oktober 2013 - 08:39

   Influenzaramt. Og tak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 52, der følger denne blog

%d bloggers like this: