Søndagssysler

Dagens tur gik til Sjælsø, hvor der var masser af folk på isen. Skøjteløbere, isbåde, børn med bob-slæder og vandrere. Og ingen tilladelsesskilte fra kommunen. Jeg ved heller ikke, om Rudersdal Kommune hører til dem, der synes, de skal give folk tilladelse. Anyway – det så hyggeligt ud, og Jægerhytten må høste masser af kunder på den is. Jeg har ledt rundt efter mine skøjter, men jeg må have forlist dem i en flytning. Væk er de i hvert fald. Og det er jo ikke hvert år, man får mulighed for at bruge dem. Jeg tænker lige over, om jeg køber et par nye, for skøjteløb er altså hunde-sjovt, og noget man ikke glemmer, når man først har lært det.

Men løbeturen…. Ni kilometer så isede, som dem i går. Men i dag fik jeg mit nye ur til at måle rigtigt, og turen blev på 9,2 km. Tiden forbliver en statshemmelighed, men det skulle jo også bare være en rolig tur. Rolig kan jeg love, at den blev. Jeg glæder mig til at løbe uden sne og is. Nu er jeg så bænket med en kop varm te i mit lille hjem, der dufter rent. Jeg har nemlig skuret både trægulve og klinkegulve. Det grænser til styrketræning. Jeg overvejer seriøst at investere i et menneske, som vil skure for mig. Jeg mener…….., jeg arbejder ret meget mere end min normerede stilling i de næste måneder, jeg har Copenhagen Marathon ventende i horisonten sammen med et rimeligt seriøst træningsprogram, og jeg elsker at bruge tid sammen med mine venner og min familie. Hvornår er det lige, at nullermændene skal jagtes og gulvene skures? Alting vinder altid over rengøring i min verden, men jeg kan jo heller ikke leve med, at nullermændene tager herredømmet.

Nå, bortset fra det med tempoet, er jeg tilfreds med ugens træning. Næste uge kommer til at ligne lidt, bortset fra at lørdagen er booket helt op med rare arrangementer. Så ingen lørdagsløbetur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.