Morgenløb

I dag fik jeg min morgenløbetur – i solskin. Altså, jeg føler mig så heldig, når jeg kan løbe hele vejen til arbejde med fuglesang omkring mig, og forårssol på kinden. På jobbet bliver jeg modtaget med glade smil og klap på skulderen, og jeg føler mig også ganske tilfreds med mig selv. Et brusebad, en kande the, en banan og et æble, og så kører jeg. Det er da luksus. Og dagen er kikstartet.

Det kræver lidt omtanke at forberede løb til arbejde. Der skal være tøj, sko, penge, sæbe, hårbørste, deodorant (!) og alle de papirer, jeg skal arbejde med. Og det må jeg jo være planlagt nok til at fragte til Hillerød dagen før. Med min indbyggede mangel på planlægning, kan det være en udfordring i sig selv. I dag skulle jeg senere til møde på Herlev Hospital og havde tænkt at tage hjem og hente min cykel. Jeg blev overfaldet af arbejde og kunne ikke nå det. Så jeg tog imod et lift med min chef. MEN jeg havde glemt overtøj. Og det var jeg ikke helt kæk over, da jeg skulle hjem i regnvejr.

Jeg er af den slags, som vågner op med ordene the og ostemad på læberne. Jeg er glubende sulten. Så jeg må pænt stå lidt tidligere op, når jeg skal løbe på arbejde, så min højtråbende mave kan blive fodret af. Dengang – i et andet liv – da jeg løb hurtigt, kunne jeg ikke løbe efter et måltid. Min mave gik amok, hvis den ikke fik ro i mindst en time til at fordøje oplevelserne. Men nu løber jeg i så adstadigt tempo, at jeg kan stikke af efter en halv times tid. Så sig ikke, at det er godt noget… Eller noget?

7 thoughts on “Morgenløb

 1. Ditto – er hammer god til morgenmad – jeg er den type der æææælsker et veldækket brunchbord og kan blive ved i en time. Kan aldrig tage på job uden morgenmad, prøvede det en periode hvor jeg pendlede 1 time til job, men da var gassen også gået af massen da jeg nåede frem. Kh Karin

  • Måske er det også en vanesag? Jeg har nu altid været sulten om morgenen. Dengang jeg løb rigtig meget, kunne jeg aldrig sove længe, fordi jeg simpelthen vågnede af sult 🙂

 2. Hej Helle

  Hvor langt har du på job?
  Hvilken rygsæk bruger du?
  Jeg skal have købt én, da jeg jo skal løbe Extrem maraton i Silkeborg.
  Glæder mig til at få den anskaffet, så jeg også kan bruge den til eller fra arbejde.
  Jeg har ca 15 km til arbejde.

  Dejligt at hører der er andre der tænker på morgenmad som det første, det gør jeg nemlig også

  God weekend

  Kh Karina

  • Hej Karina
   Jeg har 15-17 km til arbejde. Og jeg er rigtig dårlig at spørge om udstyr, fordi jeg går så lidt op i det 🙂 Jeg har en meget gammel Deuter cykelrygsæk, som jeg købte i Spanien for meget lang tid siden. Men jeg løber lige så tit med en Osprey rygsæk, – eller rettere, det er en “inderrygsæk” beregnet til bl.a. en væskeblære. Den er ikke ret stor, men sidder fint til ryggen. Alt det tunge har jeg ladet blive på arbejde dagen før.
   KH Helle

 3. Hey Helle 🙂
  Spottede dig faktisk på vej på Kongevejen, da jeg skulle køre storepigen til skole i Birkerød. Du havde godt tempo, så glad og energisk ud med din løbe-rygsæk på ryggen og retning mod Hillerød. Du fik mig til at smile og tænke…
  Ønsker dig en god weekend.
  Knus
  Katrine 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.