Børneweekend

Sidder ved spisebordet på Frederiksberg, ved siden af Alma, som klipper i papir, mens Ella napper sin første middagssøvn. Al travlhed er lagt på hylden, og livet foregår i børnetempo.

Jeg har foræret min datter og svigersøn en kærestetur til Berlin i bryllupsgave. De gik nemlig bare hen og giftede sig – helt uden os andre. Og slog festen sammen med barnedåb. Og det holder jo ikke, vel? Man skal jo drikke champagne og danse hele natten, når man gifter sig. Så derfor var min gave den her tur sammen med fire dages børnepasning. For en kærestetur skal være uden børn. Turen var egentlig planlagt til Prag, men der kom en askesky i vejen. Og – helt ærligt – kærestetur i Berlin i forårsdragt er sgu okay. De kom afsted i bil og nåede lige at få billetter til færgen, inden resten af Danmark opdagede den vej sydover. Og hun har kun sms’et hjem seks gange.

Alma er tre og Ella er ét år, så de sætter dagsordenen hele den her weekend. Faktisk ret fint at lande sammen med de to efter en monsteruge. Fredag fandt jeg længe glemte morgenkompetencer frem og afleverede de to i vuggestue og børnehave. Og nåede mit møde i Hillerød til tiden. Resten af tiden har været helt langsom. Lige nu tegner jeg vinduer, som Alma klipper ud med saksen. I går nåede jeg at løbe en lille time, mens moster Sofie var stand in, og i dag satser jeg på en længere tur. Når altså vi har været i Zoologisk Have, forstås. Faktisk er der dømt total hygge. Fordelen ved at være mig er, at jeg kan lade alt det passe sig selv. De får da bare de is, de vil have, og kodeordet er superhygge.

Nu gider Alma ikke se mig skrive mere på computeren 🙂

2 thoughts on “Børneweekend

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.