Og lidt om træning

Jeg sluttede sidste uge med at udnævne denne uge til restitutionsuge. Og den korte udgave er, at det blev den. Jeg har løbet ekceptionelt lidt. Jeg kan kalde det restitution, men det er en sandhed med modifikationer. Jeg har ikke haft tid til mere. Og i weekenden har jeg prioriteret to små tøsepiger og en tur i Zoologisk Have. Jeg har nok nået mine ca 200 km på cykel, trods det store cykelnedbrud mandag. Men løbeskoene er virkelig blevet skånet. Der sker ikke noget ved sådan en pause-uge. Men det er nyt for mig at nedprioritere løbetræningen. Før i tiden skulle jeg nok have fået puttet nogle meget sene træningsture ind, og jeg skulle nok have skaffet en barnepige i et par timer inden Zoo turen. Og det foruroliger mig ikke det mindste.

Nok er jeg målrettet og ambitiøs, men det handler jo bare om løb. Og jeg er jo helt færdig med at vinde noget som helst. Jeg er meget mere ambitiøs med mit arbejde. Måske handler det bare om, at jeg har løbet i så mange år? Jeg elsker at løbe og jeg elsker at være i top god form. Jeg har altid elsket træningen mest, og jeg har altid prioriteret sådan, at det hele skulle hænge sammen. Men altså – jeg har også altid kunnet putte en eller to træningsture ind på en presset dag. Det er måske bare det, jeg ikke gider mere?

Sølle 27 km i løbeskoene blev det i denne uge. De næste fire uger får fuld skrue, så jeg alligevel kan blive klar til det marathon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.