Sushi og flødeboller

Jeg er fredagstræt. I benene efter mine 80-90 km på cykel med høj puls i går. I hovedet efter projekter, møder, politikere, rapporter og referater i en uge på højtryk. Og i hele kadaveret , fordi jeg råber på weekend. Dagen startede også lidt absurd tidligt, fordi det var min tur til morgenmad. Så man så lige mig afsted på MTB’en med fire brød i rygsækken – i regnvejr! Og modvind! Men det er så fedt med den fælles fredags-morgenmad.

Så på vejen hjem igen susede jeg i Irma og købte sushi og videre forbi tehandleren efter Summerbird flødeboller. Og så er det weekend, ja det er. Jeg savner en ordentlig sushibar. Det findes bare (heller) ikke i Birkerød, men Irmas er som regel et okay alternativ. Because you’re worth it, ik? Det er ikke meget mad, jeg har lavet i denne uge. Men det har været okay alligevel. Reddet på stregen af vores helt igennem okay kantine.

Nu vil jeg hvile benene og nyde den gennemtrængende fredagsfornemmelse. I morgen står den på 30 km løb – og fest om aftenen. Dagens cykle-hjem-sang er:

9 thoughts on “Sushi og flødeboller

 1. Grib sushi’en i Hillerød. Nya Sakura i Helsingørsgade er ikke dårlig. Det ser kun ud som om deres køkkenhygiejne lader noget tilbage at ønske….:-)

  • Hmmmm, dårlig hygiejne og rå fisk…………. er det en god kombi?
   Jeg MÅ altså snart se at udforske Hillerød Midt noget mere. Var næsten forbi dig på cyklen i går 🙂

   • Øh ved ikke hvor meget anbefaling det her er; men vi er ikke blevet syge af deres sushi. Endnu 😉 Naj, altså den er helt ok, er er da bare et par ting, som en hjemkundskabslærer lægger mærke til….. De er ok på pris og smag. Når man nu ikke lige har Vesterbro og Frederiksberg at hente på…

 2. Hej Helle,

  Sikke al den gode træning du får, – det er meget inspirerende at læse om!

  Vi må også til Århus efter Sushi, så det bliver desværre ikke så ofte, som vi kunne ønske.

  God lang løbetur i dag!
  Jeg er på arbejde nu – suk.

  Men regner med at løbe langt i morgen

  kh karina

  • Nu begynder det også at snerpe til med det marathonløb, så der skal trænes igennem de sidste uger, inden jeg trapper ned 🙂 Håber du havde en god tur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.