Søndagsaktivitet i Birkerød

Så er der ellers blevet kørt ture med støvsugeren og svunget gulvmoppe her i mit lille hjem. Og der blev klippet vissenpinde i frimærkehaven og dækket op til frokost med dug på bordet i solen. Naboerne summede omkring og kravlede ud af deres huler, og alle børn hujede kåde omkring med bolde, cykler og fiskestænger. Verden har vibreret af aktivitet i mit nabolag. Jeg har vasket maskine efter maskine og tørret det hele i solen. Har været en tur i Holte, som holdt søndagsåbent for at købe ind – det nåede jeg jo hverken i går eller tidligere på ugen. Kort sagt er min verden faldet til ro på en solrig søndag i Birkerød. Og jeg er klar på næste udfordrende uge. Og – weeeee- den blir kort. Der store bededag på fredag og fri!

Da min hytte duftede af sæbevaskede trægulve, trak jeg i løbetøjet og trippede afsted på en lille restitutionstur i skoven. Mine lårmuskler skreg og jamrede i protest, men det er bedst for dem med sådan en tur for at løse trætte muskler op. Og det måtte de så også medgive mig efter de første fem minutter. Skov- og Naturstyrelsen er ved at lave en helt ny sø til os i Rude Skov. Rævesøen skal den hedde. Man har fældet noget granskov og installeret noget teknik, som skal lede vand i den kommende sø. Det er vist et større sammenhængende projekt, som handler om flere søer og kanaler. Men fint bliver det. Jeg løb forbi og fortsatte til Stubbe Sø, som også er sådan en kunstigt skabt sø. Der var et større fugleslag igang, sikkert om noget fuglekæresteri. En lille velgørende tur på 6 km blev det til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.