Kunne man lave en folkebevægelse?

Og måske udrydde de her? Inden de tager livet af mig? Eller en Facebook gruppe?

Der er herremange birketræer i Nordsjælland. Okay, de er da meget pæne. Men jeg har nu i lidt over en uge lydt som en storryger. Mine lunger piber og hvæser, og jeg bliver næsten kvalt i ædende onde hosteanfald. Jeg elsker foråret – og jeg hader det. Og sjovt nok lykkes det mig hvert eneste år at fortrænge, hvor stor en pestilens de små søde agn fra birketræerne bliver. Jeg hvæser og sprutter, øjnene løber, og jeg eksploderer i charmerende kæmpenys. Stop det, nogen!

Eller – jeg forsøger med noget tålmodighed og tredobbelt dosis astmamedicin. Så falder det vel til ro snart.

3 thoughts on “Kunne man lave en folkebevægelse?

  1. årh, jeg har en søn der sløjer den også, med hoste og snøften und alles. Det er så græs han ikke kan kapere. Rimelig ærgerligt, når det endelig er blevet forår, jo. Eller. Det er det jo ikke engang sådan for alvor..

    • Aj, det kan nu alligevel ikke ødelægge min forårskådhed. Læste godt et eller andet sted, at man skulle have markant nedsat livskvalitet, når man har høfeber. Men – come on, det er jo forår 🙂

  2. Pingback: Dagens bekendelse | Bekendelser og forbandelser fra en løbeheks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.