Humørpatruljen

Jeg er nødt til at fortælle om en koncert, jeg var til i Vega i sidste uge. En sand humørbooster. Koncerten var med australske Sia Furler, og det var den sjoveste, smukkeste, varmeste og mest fantastiske koncert, jeg længe har været til. Sia er en lille kvinde med en stor stemme. Hende med musikken bag Nykredit-reklamen om at “tænke nyt”. Jeg har med stor fornøjelse labbet hendes musik i mig på min Ipod i lang tid, men jeg har aldrig oplevet hende live. Og hun gav mig bare den største overraskelse. Ind på scenen trådte en mellemting mellem en alf og en Ronja Røverdatter-rumpenisse. Hun må have tømt noget lager af rød-hvide afspærringsbånd hos Vejdirektoratet og brugt eftermiddagen på at hækle. Wow, for en kjole, se selv:

Sia Furler i Vega, lånt fra Gaffa

Fra hun trådte ind på scenen tryllede hun Vega om til et intimt rum, hvor hun samlede hele den bande tæt pakkede mennesker, der var mødt op. Hvorfor mon her er så mange mænd, spurgte min datter, da vi trådte ind, jeg troede hun var sådan en pige-ting? Men da hun gik i gang, vidste vi hvorfor. Magen til kær charmetrold skal man lede længe efter. Hun rå-flirtede med mændene (og pigerne?) fra scenen mellem numrene. På den søde måde.  Hun fik gaver af publikum og kvitterede muntre historier og små dansetrin. Og når man så også kan levere et brag af en koncert… ja så tikker det helt ind på mit humørbarometer. Jeg cyklede fnisende hjem gennem forårsaftenen.

Og hvad har det der vejr nu gang i? Det er min datters fødselsdag, og der er altid (altid blev der sagt!) solskin på den dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 thoughts on “Humørpatruljen

  1. Hvor elsker jeg bare Sia. Hun er så dygtig. Vidste slet ikke hun var i København. Men oplever ikke den slags musik så meget i Næstved :). Tak for beskrivelsen af concerten!

    • Jeg lover, jeg skriver til dig, næste gang hun er i København. VI skal helt sikkert til den næste koncert. Og når vi er færdige med at løbe i Holte, kommer hendes nye album 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.