En dag på lysløjpen

Sikke en dag! Endelig, endelig har jeg haft en dag, hvor træningen har været en sand nydelse. Jeg har stort set ikke hostet, og næsen løber ikke længere. Hvad er der sket??? Min stædighed står for fald – jeg har såmænd bare behandlet høfeberen. Med næsespray. Som min læge forsøgte at overtale mig til. Jeg ved ikke, hvad det er med mig. Måske har jeg bare fået så meget medicin i mit liv, at automatpiloten slår bak ved tanken om mere? Anyway, det her virker. Når høfeberen er under kontrol, hjælper det også på astmaen.

Jeg gassede lidt i sengen i morges med min bog, men måtte ud af fjerene for at nå mine planer om dobbelt løbepas. Så afsted med mig inden morgenmaden. Gennem skoven, som stadig var i morgenhumør, til lysløjpen i Holte. En del af ruten til 24Run følger lysløjpen, og jeg kunne kun være glad for, at det ikke er den øverste del, som har de stejleste bakker. Jeg løb to omgange og mødte en fyr, som også skal løbe med Løbeklubben på Facebook i næste weekend. Faktisk skinnede solen og fuglene gav den gas. Og SÅ skulle jeg hjem og have morgenmad.

Senere fik regnen fat, og sidst på dagen trak jeg igen i løbetøjet og løb af en lidt anderledes rute igen til lysløjpen. Stor var min forbavselse, da benene viste sig at være superfriske. Så jeg løb frisk afsted i regnen og løb den ene bakkespurt efter den anden. Skoven nærmest myldrede af liv. Rådyr, mus, egern og fugle krydsede min sti i alle retninger, mens regnen silede ned. Jeg havde allerede siden morgenstunden fortrængt, hvor mange bakker, der er på Lysløjpen. Specielt når man følger den autoriserede løberetning mod uret, er stigningerne voldsomme. Og det må jo nødvendigvis være noget sludder, men jeg testede begge retninger, og det er ganske vist. Jeg løb 2½ omgang lysløjpe og spurtede nærmest hjemad med friske ben. Det blev til 11 og 14 km uden katastrofale hosteanfald.

I morgen bliver der ingen træning ud over mine 35 km på cyklen. Jeg skal nemlig til Malmø og høre Eric Clapton og Steve Winwood sammen med min gode ven Henrik. OM jeg glæder mig?????

2 thoughts on “En dag på lysløjpen

    • Yes. Det kostede også både tålmodighed og stædighed, men det lykkedes. Og vi tager hele pakken med middag und alles derovre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.