Rengøring og eventyr

Er der grund til bekymring, når rengøring får karakter af en begivenhed? Mit hjem fungerer mest som svingdør og bed and breakfast i øjeblikket. Men i dag er her rent. Egentlig elsker jeg, når her dufter rent. Når døre og vinduer står åbne og radioen går, mens jeg slapper af ovenpå frie øvelser med støvsuger og gulvmoppe. Men processen kan jeg godt være foruden. Jeg troede, jeg havde fundet mig et rengøringsmenneske. Hun har været her en enkelt gang, men hun efterlod altså ikke duften af nyvaskede trægulve, og der var for mange smuttere. Ikke at jeg er sart og sippet, men når det koster 300 kr, skal der være rent. På den rene og velduftende måde. Anyway – hun havde heller ikke rigtigt tid. Så jeg er ligevidt. Og nu er her rent og duftende.

I aftes var jeg helt grundtræt og faldt i søvn på sofaen. Sammen med det glas rødvin jeg skulle have nydt. Klokken halv ni i morges var jeg fuldstændig udhvilet. Og så var der det der rengøring. Men jeg fik da læst hele avisen og holdt lang morgenmad. Og løbet en lang tur.

Jesper, min marathonmakker, har studeret mit drømmeafsnit i bloggen og taget mig på ordet. Foreslår The Cleveland Way til efteråret. På tre dage. Tre.Dage. Jeg mener, –  The Cleveland Way er næsten 180 km på tværs af det nordlige England. Han foreslog mere ordret at “speed-hike” ruten. Jeg har pippet lidt forsigtigt om fire dage. Jeg er jo ikke ultraløber, for søren. Men jeg har drømt om den rute, siden jeg var gift med min mand, og vi kørte rundt deroppe på besøg hos mine svigerforældre. Men dengang havde vi jo fire eller fem børn i bagagerummet, så den drøm parkerede vi til senere. Og jeg tror ikke, det er nogen god idé at tage ham med nu (fnis). Jeg elsker, når drømme bliver til virkelighed, og jeg har nok gjort det til lidt af en vane at gøre det. Drømme er fantastiske, men de skal ikke allesammen blive inde i fantasien. The Cleveland Way går igennem The North York Moors og Yorkshire kystlinjen. Og selvfølgelig siger jeg ja (og håber på, at han vil være med til de fire dage)

4 thoughts on “Rengøring og eventyr

 1. Det lyder som en eventyrlig løbetur. Go for it. Du er jo gjort af et særligt stof. Og det er mit indtryk, at du godt kan lide de der udfordringer, som der er noget i. Det lyder bare så spændende….Uhh jeg glæder mig allerede til at høre mere…
  Men først skal vi jo lige høre om Nepal og Humla. Men det er jo som om det eventyr stille og roligt ER gået i gang.
  Kh Katrine 🙂

 2. Det er under alle omstændigheder sjovere end rengøring (som jeg så slipper for i den weekend) – og vi er vist tæt på en aftale 🙂

 3. Kære Helle,

  Ja drømme skal leves ud, det giver de gode sommerfugle i maven og følelsen af at leve intenst.
  Det lyder som en rigtig spændende drøm og jeg tror, jeg vil kigge mig lidt om på nettet vedr. den rute, som jo sikkert er helt fantastisk smuk?!
  Det er også dejligt at have noget godt at se frem til, så kan man bedre være overbærende overfor de lidt tungere dage.

  God tirsdag
  Kh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.