Søndagstur i lånte fjer

Hvad sker der for det der tid? En hyggelig middag med Pii og Sille udviklede sig til en masse vin, og så stod der pludselig 02.30 på uret. Det må være en fejl, tænkte vi. For få minutter siden var det bare aften, og Sille var lige puttet i seng. Og jeg skulle klart cykle hjem til Birkerød og løbe en træningstur med Jesper klokken ni. Nej, vel? Jeg var ikke svær at overtale til en overnatning i Idas seng.

Men træningsturen lå jo lidt fast. Vi lagde den om til Islands Brygge, og jeg lånte Pii’s løbetøj. Som hun havde løbet DHL i onsdag.og ikke havde vasket endnu. Og snørede de kasserede løbesko, jeg havde cyklet i. Tværede lidt tandpasta rundt i munden, så fornemmelsen af gammel vin blev fortængt lidt. Slubrede godt med vand for at klare hovedet. Og så dampede jeg afsted mod Islands brygge og cykelbroen, hvor Jesper ventede. Hvad søren, – vi skal alligevel vænne os til en påtrængende kropslugt i de fire dage, vi skal løbe. Vi løb ud over Amager Fælled, og det var ren nostalgi. Jeg har ikke løbet derude, siden jeg var kæreste med Tom fra Christianshavn for fire år siden. Solen bare bankede ned, og jeg blev mindet lidt om, hvor fedt det også er at løbe på Amager. Og Christiania.

Men hvad sker der for mine weekender? For en uges tid siden tænkte jeg fortrøstningsfuldt frem på en weekend i Birkerød. Jeg var dumpet lynhurtigt ned i noget hverdag med lidt rigeligt fart på. Og jeg drømte om en weekend med træningsture, lidt oprydning, avislæsning, sol på terrassen, hygge med naboerne og ingen, ingen planer. Og her sidder jeg og har tilbragt ufatteligt få timer på min hjemlige matrikel. Hvordan kan en hel weekend blive spist så hurtigt?

Det kan den jo, fordi jeg har været sammen med børn og venner hele tiden. Og okay – fik også noget husalf til at fræse rundt med støvsuger og gulvmoppe. Og okay – har også fået løbet nogle fine træningsture og cyklet en hel del kilometer. Men væk er den, weekenden, og en mandag melder sin ankomst om få timer.

4 thoughts on “Søndagstur i lånte fjer

 1. Du er bare sloganet “Just do it” i levende live. Tanken om dig på tur i svedigt, overtaget og brugt løbetøj fik smilet frem hos mig. Du er ikke til at slå ned. 🙂
  God mandag og knus til dig

 2. Det lyder nu meget hyggeligt……
  Og weekender har det med at sive som sand gennem fingrene…….
  Kunne godt lide tanken om det der løbetøj og sko, jeg ved ikke hvem det var værst for, dem der skulle lugte til dig eller dig som skulle have det på!
  Knus og god uge fra Kirsten

 3. I virkeligheden er det jo bare en omskrivning af, at jeg ikke kan begrænse mig og ikke vil gå glip af noget. Jeg vil helst være sammen med vennerne og familien OG have et rent hjem OG hygge hele natten OG løbe sammen med Jesper, fordi det er skidehyggeligt OG, OG, OG….
  Men han klagede faktisk ikke over duften 🙂

 4. That’s the spirit.
  Sejt at du ikke lader dig standse af mangel på rent/eget løbetøj 🙂
  Lyder som en rigtig dejlig weekend, det er dem der suser afsted som et split sekund
  KH Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.