Sku’ man flytte til Nepal måske?

Så flintrer man igen rundt i noget tynd bjergluft et par måneder og lægger astmaspray og alting på bunden af rygsækken. Og har det helt glimrende. Og man kan lige stikke snuden indenfor i DK, så løber næsen og lungerne klapper i. Hvad f¤¤¤¤¤ er egentlig meningen? Nu trækker jeg igen mit vejr som gennem en pude af skumgummi. Og hvæser og hoster, så kollegerne kaster bekymrede blikke ind på mit kontor. Det er ikke sjovt mere, vel?

Der er ikke pollen i luften. Måske er der svampesporer? Jeg aner det ikke. Er det noget indeklima? I mit hus? I mit kontor? Det er besynderligt, at jeg kunne trække vejret helt frit i Nepal, og at det hele starter igen, så snart jeg stepper ud af flyet. Er jeg allergisk overfor mit land?

Det går okay med at løbe og cykle, men jeg bryder sammen i hosteanfald. Og jeg er SÅ træt af det. Nu ringer jeg igen til min læge i morgen og prøver et nyt præparat, for det, jeg har, gør ingen forskel. Og om lidt skal jeg løbe i fire dage.

One thought on “Sku’ man flytte til Nepal måske?

  1. Hej Helle

    Håber det er bedre at løbe i England end her.

    Træls for dig med den astma. Man kan da godt være lidt bekymret for om der er noget i det indeklima du færdes i?

    I hvert fald pøj pøj med det og håber du får noget medicin der virker

    Kh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.