Logistik og løb

Min trofaste hverdagscykel har været igennem en større make-over hos cykelsnedkeren. Og jeg storsavner Mikkel i Århus. Kunne du ikke bare flytte din cykelbiks herover da? Sidste vinter var jeg pænt utilfreds med den lokale cykelbiks i Birkerød. De er ikke vant til at håndtere cykler, der bliver brugt igennem. Altså blev cyklen deporteret til nabobyen Holte, som jeg ved har en dedikeret cykelsmed. Han har da også taget sig rigtig god tid til at fremskaffe nye reservedele til at erstatte de nedslidte. Kort sagt har min cykel på det nærmeste flyttet fast ind i Holte. Men nu var den færdig, og jeg måtte løse det puslespil, der måtte gå op, så jeg kunne hente cyklen.

Det er ikke bare helt enkelt, når man kun har sin rugbrødsmotor, skulle jeg hilse og sige. Meningen var jo ikke, at jeg skulle stå i Holte med TO cykler. Og hvornår skulle jeg så nå at træne? Løsningen? Jeg lod cyklen, raceren altså, overnatte i Hillerød. Fasttøjret til møblementet. Og så løb jeg da til Holte. På vej ud af døren greb min chef mig i ærmet, og jeg kom noget senere afsted end planlagt. Jeg ringede derfor fra Birkerød for at høre, om jeg kunne nå det, inden de lukkede. Og det vakte pænt opsigt, at jeg kom løbende fra Hillerød.

Turen gik gennem St. Dyrehave og videre gennem Tokkekøb Hegn. Skoven er på vej i efterårsmode, og bladene pisker ned fra træerne. Benene var tunge og stive efter en hel dag ved skrivebordet. Men efter en halv times tid kom de igang. Da jeg nåede ud af skoven og måtte tage resten af vejen ad Kongevejen, puttede jeg noget sydamerikansk pop i ørerne for at undertrykke bilernes larm. Og det blev en rigtig fin tur. Måske er jeg alligevel lidt klar på noget halvmarathon om et par uger? I min nye slags tempo, altså.

Nu er cykelparken atter komplet. Alle tohjulede er hjemme. Nå ja – nej den blå sover jo i Hillerød. Og vi er på en måde næsten klar til noget vinter. Logistikken skal lige gå op i morgen med, så jeg må starte dagen i løbesko. Og få min blå cykel med hjem igen.

2 thoughts on “Logistik og løb

  1. Hej Helle
    Tak for hilsen på min blog.Kommer desværre ikke til skovmaren.Privat er der sket en masse, jeg har valgt at leve alene efter 12 år med samme kæreste. Så der er store omvæltninger i det lille hjem pt. Men jeg er okay, og håber vi mødes en anden gang.

    Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.