Tørre konstateringer en lørdag aften

  • Når jeg bliver rigtig stor, vil jeg være tjekket. På den anden side, bor man nok slet ikke til fremleje, når man er rigtig tjekket.
  • Det er ikke verdens bedste idé at tage til årsmøde i selskabet for kvalitet i sundhedsvæsenet to dage, før man venter flyttemand Henning med flyttevogn og flyttekollega.
  • Det er meget tæt på verdens dummeste idé at kegle rundt med gammel jordemoder kollega fra Århus og kaste det der ad libitum vin ind i rå mængder. To dage før.
  • Vi kunne sammen konstatere, at det der med rødvin stadig kunne føres under fælles spidskompetencer. Og at vi sammen stadig var sjove, smukke og kloge.
  • Tøvejret sender kaskader af tung is ned fra mit tag under tordenlignende lydorgie
  • Mine plantepotter er stadig frosset fast til jorden
  • Jeg har stadig alt, alt for mange bøger. Eller – i hvert fald mange
  • Jeg har ganske som jeg plejer cirka ti flyttekasser for lidt
  • Har været lynhurtig til at dømme restitutionsuge. Bare fordi jeg pakker kasser.

Anyway – jeg ankom efter en fuldstændig atypisk hjemtur, hvor s-tog og bus spillede fuldstændig sammen, sammen med et hoved, der burde være anbragt i fred og ro på hattehylden. Og en krop, der helt havde mistet aftenens kækhed. En kande te i en fart og tilbage til flyttekasserne. Det overskudsagtige fra forleden og fornemmelsen af at være i god tid – pist væk. Det er i overmorgen, for fanden.

Fik lidt styr på lidt mere og sms’ede sammen med May-Britt om tøvejr, dårlig træning restitutionsuger og hendes rygsmerter. Så slutter hun med at skrive, at hun alligevel vil lunte en lille tur. Fuck. Jamen så….. løber jeg da også alligevel en aftentur. Som nok mere hører til kategorien aktiv restitution end træning.

Og tv er alligevel så kedeligt, at jeg nok ondulerer de sidste kasser, før jeg crasher i seng.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.