Rundt på Amager i løbesko

Jeg er slet ikke utilfreds med mit nye løbe-hood. Og jeg fik lyst til at dele det lidt i dag, da Jesper hentede mig til en hyggelig søndagstur i solskin.

Ud langs Kalvebodsløbet med Avedøreværket i baggrunden


8tallet på Kalvebod Fælled


Fladt, fladt, fladt med den højeste bakke forude til venstre


Halvfrosne landskaber på Kalvebod Fælled


Ørestaden på afstand


Mere 8tal


En super løbemakker


I går løb jeg samme tur ud langs Kalvebodsløbet sammen med May-Britt, og vi lod os kyse af noget hegn, der hvor de arbejder med at forhøje digerne rundt om Amager (beware of global heating) – og vendte næsen hjem. Men Jesper er mand for at se stort på den slags, så han førte mig kækt videre på en tur, som var overraskende smuk i vintersollyset. Jo mere jeg ser af Amager, desto gladere bliver jeg. Og jeg er barnligt henrykt over manglen på bakker. Der er enorme områder at drible rundt i løbeskoene. Og de bliver brugt, de områder. Folk cykler, løber, spadserer, løber på rulleski rundt på stierne. Man kan kun blive glad af at have et så levende land omkring sig.

8 thoughts on “Rundt på Amager i løbesko

 1. Hej Helle,

  Ser dejligt ud! Kan du løbe langt af så gode stier?
  Du er vist lykkens pamfilius, med nyt hjem og nye gode løbestier!?

  Kh Karina

 2. Tak for en hyggelig tur og aften 🙂

  Aagghh – vi lod os vel ikke ligefrem kyse? Havde vi ikke aftalt at vende rundt ved broen, men løb lidt længere for at få 5 km, før vi løb retur samme vej?

  Men det er super, at Jesper kunne vise vejen frem, så vi kan løbe længere næste gang, når det er lysere i vejret 🙂

  KH, May-Britt

 3. Det ser fantastisk nyt og spændende ud. For der er ikke noget som nye omgivelser at løbe i til at give motivation. Der er jo så meget at se på….;-) Glæder mig til at jeg kommer op i gear så jeg kan få gang i stængerne og tage imod din invitation.
  Knus Katrine

 4. @ Karina – Jeg har ladet mig fortælle, at der er 35 km fra min dør og hele øen rundt, så der kan blive nogen fine lange ture.

  @ May-Britt – Nej vi lod os ikke sådan rigtigt kyse. Vi skulle jo vende om alligevel, men vi kunne ikke rigtigt regne den ud, vel? Den videre sti. Og tak i lige måde for sidst. Det var nemlig rigtig hyggeligt.

  @ Katrine – Du siger bare til. Og det er altså ikke en betingelse, at du kan spæne rundt på Amager sammen med mig. Man kan strengt taget godt drikke rødvin uden.

 5. Hej Helle.

  Yes Way … hvor er det skønt at læse, at du også har nydt løbeturene på Amager.
  Jeg har igennem længere tid forsøgt at overbevise den gode Hr. Halvorsen om, at Amager er det ideelle sted at løbe … vi har alt den perfekte blanding af arkitektonisk æstetik, asfaltjungle og skøn natur (læs fremkommeligt vildnis) som man kunne ønske sig og hjertet kan begære … så lad os i fællesskab forsøge at give Jesper en ordentlig omgang Runners High på øen, på en snarlig fælles løbetur 🙂

  Kh,
  Sirus

  • Hej Sirus
   DET er en aftale. Men han har jo på den anden side lidt ret i, at jeg ogs¨må ud på nogen bakker, hvis jeg skal overleve i Alperne.
   Men vi har snakket om at løbe i weekenden. På Amager. Det ville være hyggeligt, hvis du kommer med.
   kh Helle

 6. Pingback: Status for træningen | Ultraløb

 7. Hej Helle.

  Lige præcis denne weekend, passer det desværre ikke ind i planerne, da vi skal holde fødselsdag for Viktor på lørdag, sammen med tre andre børn og forældre fra hans klasse.

  Om søndagen løber jeg jo altid i Sparta; men ellers er jeg klar alle lørdage … det er ihvertfald planen 🙂

  Kh Sirus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.