Amager rundt i løbesko #2

Sidste, allersidste dag i min ferie. I morgen starter den der hverdag med bunker af arbejde og nogle projekter, der i den grad skal kickstartes/afsluttes. Og hold da op, hvor har jeg holdt ferie. Var der antydning af en lille stressorm for to uger siden, er den fuldstændig begravet nu. Jeg klar.

Ferien har været fuld af folk, mad, vin, champagne, film, bøger, familie – og rigtig meget løb. En hurtig hovedregning siger 172 km i løbet af mine to ugers ferie. Og det er da meget godt. Det er meget længe siden, jeg har løbet så meget. Og nydt det så meget. Jeg er fuldstændig betaget af Amager og af området mellem Sydhavnsvej, Valbyparken og Hvidovre. Jeg er begejstret for at have fået nogen at løbe med igen.

I dag hentede Jesper mig ved middagstid, til hvad jeg havde forstillet mig være en kortere restitutionstur efter mine 20 km i går. Men jeg skulle blive klogere. Vejret var smukt, og vinden var svagere end de foregående dage. Men koldt. Vi satte tværs over øen mod Amager Strandpark. Med en lille afstikker til lufthavnen, hvor nogen skulle låne et lille hus. Hurtigt. Amager Strandpark viste sig fra sin smukkeste side, og jeg løb afsted med kameraet i hånden, indtil min hånd frøs til is.

Tilbage gennem noget Amager, som vi ikke var helt sikre på, til vi fandt Amager Fælled og driblede den vej hjemad. Jesper havde en lille overraskelse i ærmet og førte an op på en lille bakke med den smukkeste udsigt. Og så havde vi pludselig alligevel løbet 22 km.

Nyd nu bare feriebillederne fra min sidste feriedag.

Svanerne i slusen har det koldt

Pit-stop i Terminal 2

Amager Strandpark

Amager Strandpark

Amager Fælled

Landlig idyl på Amager.

Næsten hjemme

2 thoughts on “Amager rundt i løbesko #2

    • Heeeej. Dejligt at høre fra dig. Nogen gange er man bare mere klar end andre, ik? Og nu er jeg bare SÅ klar, og SÅ ventet (kan jeg se på mailboksen)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.