Om Helle

Velkommen til min blog

Mig i uddrag:

Kvinde lidt mere end midt i livet med hang til eventyr af både små og store slags i det nære og i fjerne egne af verden.

Er mor til tre voksne børn og mormor – farmor til seks af de bedste børn i verden

Evighedssingle uden helt at have opgivet ideen om noget kæresteliv

Rejser gerne til bjergrige egne, hvor jeg både nyder den meditative ro, bjerge kan give, og jeg udfordrer mig selv i højderne.

Elsker at lege opdagelsesrejsende og udforske fremmede og kendte steder og opleve menneskers mangfoldighed.

Lever næsten lykkeligt i Københavns Sydhavn.

Er storbruger af fællederne på Amager, Valbyparken og kyststrækningerne i løbesko og på cykel – ind imellem sniger der sig der billedreportager ind fra de lange ture. Bare så nogen kan blive misundelige? Fristede? Inspirerede?

Træner mere end de fleste og kan faktisk lide det der med sved på panden.

Har engang været syg, sådan for alvor. Det skriver jeg også om ind imellem. Man kan også læse lidt om, hvad jeg gjorde bagefter på under fanen med artikler her på bloggen. Der ligger links til artikler og radioudsendelser.

Har aldrig helt forstået at begrænse mig og har et hav af uddannelser, sygeplejerske, kandidat i sygeplejevidenskab og antropolog.

Arbejder dedikeret for vores offentlige sundhedsvæsen – nej vi skal ikke have flere privathospitaler –  og slår mine arbejdsmæssige folder i Region Hovedstaden, hvor jeg prøver at udvikle fælles kompetenceudvikling for hele sundhedsvæsenet

Hvis du er landet på min blog gennem et andet link end hellesblog, skal du ikke stole på mailadressen. Den rigtige er helle86 snabela gmail punktum com

Jeg elsker at få kommentarer eller skriv til mig på helle86@gmail.com

9 thoughts on “Om Helle

 1. http://blo64rt.blogspot.com/

  Som lovet!

  nu er det så nærmest tilfældigheder der bestemmer udseendet på min side, men jeg gik ind på denne side, og fandt noget jeg godt kunne lide. Så fulgte jeg vejledningerne for wordpress-blogs.
  Jeg så mig nødsaget til at betale et eller andet lille gebyr på wordpress for at få lov til at importere baggrunde. Det er ikke sikkert det havde været nødvendigt, men det lettede processen åh så meget.

  Hvis du stadig ikke kan få tapet på, så skulle du tage at vende dig mod Katrine (løbeheksen) det var hende der hjalp mig 🙂

  Glæder mig til at se hvad du finder på!

  kh Mette

 2. æv ja, det må du hellere. Men tror mig, det er det værd! Jeg sad med armene i vejret lææææænge efter det var lykkedes for mig, og Hr. R. sad bare og smilede en lille smule overbærende..
  Så klø på!

 3. Kære Helle,
  Tak for super go’ blog. Spændende at læse om dine aktiviteter og måde at gribe dem og livet an på. Respekt for det.
  Jeg skriver til dig fordi jeg har fundet frem tildig på min søgen efter klatreture for det kommende år og ferier.
  Jeg har selv klatret noget og bl.a. været på Mt. Blanc samt nogle toppe i Pakistan lige under 6.000, men vil gerne højere “og højere”.
  Hvem rejste du med og kan du anbefale dem?
  Glæder mig til at høre fra dig.
  kh
  Jørgen Dreyer

  • Kære Jørgen
   Tak.
   Mine egne ture har jeg gjort selv sammen med venner. Jeg arbejder ind i mellem som turleder for Kipling Travel, og dem vil jeg gerne anbefale dig. Kipling Travel har rejst og arrangeret bjergbestignger i Nepal i rigtig mange år og kender landet rigtig godt. Pakistan ved jeg ikke rigtigt. Jeg kan finde ud af nogle lokale operatører?
   Men hvis vi tager den over mail, kan du forklare mere om, hvad du gerne vil.
   Mange hilsner
   Helle

 4. Spændende blok. Jeg har bestilt en billet til Marokko, har du været der igen indenfor de seneste par år? Råd?

  • Tak. Nej jeg har ikke været tilbage i Marokko. Mit bedste råd er at suge til dig. Gå på opdagelse i Marrakesh, tag ud til kysten og en tur i ørkenen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.