Planer og drømmerier

Løb:
Jeg løb engang hurtigt, og konkurrencer, det kommer jeg ikke til igen. Så nu løber jeg bare. Jeg elsker  at løbe og har altid løbeskoene med i tasken, når jeg rejser. Jeg løber i al slags terræn og stort set al slags vejr. Løb er min meditation, der hvor jeg henter inspiration og ro i hverdagen.

Bjerge, vandring og rejser:
Jeg har klatret i pænt høje bjerge, og der er masser af bjergrige områder i verden, jeg gerne vil opleve. Elsker lange ruter over bjerge. Jeg har tidligere fløjet rundt til fjerne egne. Nu satser jeg på det mere nære og foretrækker togtransport. Derfor bliver det til lange skiture i Norge og Sverige, og vandreture samme steder samt rundt om i Europa, som jeg heller aldrig bliver færdig med at udforske.

Jeg har rejst ud i verden og arbejdet med sundhedsprojekter for lokale NGO’er, og det vil jeg fortsætte med

4 thoughts on “Planer og drømmerier

  1. Drop Bhutan – det er et facist land. På en god dag nærmer det sig en midddel dag i Østtyskland eller Polen i 70’erne. Bolivia er overraskende, Tibet fedt og trist på samme tid…

    • Tak 🙂 Min fætter boede i Bhutan i to år, så jeg har hørt lidt historie. Anyway – ville jeg gerne ud i bjergene. Tager til det nordvestlige Nepal to måneder til sommer – og tæt på Tibet. Jeg glæder mig til at komme tilbage.
      Var i det sydlige Bolivia sidste år – må tilbage engang.

  2. Broad Peak 2011…. YEAH!!
    Det er lige det vi skal Helle…. you will love APkistan, it’s awesome! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.