Thomas Dybdahl – my man

Jeg har overgivet mig. Totalt. For længe siden. Thomas Dybdahl er for lækker og afleverede igen i aftes et brag af en koncert på Vega. Jeg var sammen med min Sofie, hendes veninde Anne og min kollega Conni med Lars. Og før vi vidste af det, var det en lille fest med tapas og rødvin hjemme hos Anne, der er nabo til Vega. Som en opvarmning til Thomas D.

Anne, Sofie og jeg har været til koncert med ham før. Tilbage i september gav Sofie mig billet til DR’s koncertsal og Thomas Dybdahl med DR’s underholdningsorkester. Det var måske vores livs koncert. Vi var helt rørte, så hårene rejste sig på vores arme. Hele vejen hjem i metroen sad vi drømmende med et stort grin på ansigtet. Det var SÅ fantastisk. Så han havde noget at leve op til. Og ved I hvad? Det gjorde han bare. En meget anderledes koncert. Men fantastisk. Fantastisk. Fantastisk.

Så det var næsten ikke svært at vride øjnene op klokken fem og cykle til toget for at sidde til forskningsseminar hele dagen i Nyborg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.