Op igen

Brugte mandagen på at – gøre ikke ret meget. Mine lår var fuldstændig urimeligt ømme. I betragtning af, at de ikke var blevet bedt om mere end sædvanligt. Ærligt talt – 29 km har de klaret uden klager før. Men sådan er det næsten altid. Et dårligt løb giver ømme ben. De fik lov at bestemme, benene. Overvejede at lappe mountainbiken, men den fik også lov at blive stående. Tirsdag blev det arbejdet, der bestemte. Op før klokken fem og med tog til Århus, hvor der var møde hele dagen. Og et oplæg fra mig. Hjemme igen i aftes. Og idag er skør, fordi der er møde med politikerne, som først slutter omkring klokken 19. Men så skal jeg også självklart en lille tur i skoven,når jeg er hjemme igen.

Jeg begynder at få lyst til en løbetur igen, men jeg må desværre erkende, at mine lunger stadig lider. Jeg bliver kortåndet og bryder ned i massive hosteanfald. Overvejer seri’st at rejse langt væk, næste gang det bliver maj.

Men træningen skal boostes, så vi kan lave et godt løb i Holte til 24Run i Holte. Det bliver et superhyggeligt arrangement, men vi vil også gerne gøre det godt. Vi er i hvert fald to på holdet, som trænger til en mental oprejsning. Så i morgen genoptager jeg mine løbeture fra og til arbejde. Sjovt nok er jeg kommet til at holde af de ture. Det er en fed måde at starte dagen på. Specielt hvis Katrine hujer ud af bilvinduet. I morgen bliver det dog bare den ene vej.

2 thoughts on “Op igen

  1. Så dig ikke 🙂 ellers havde du selvfølgelig fået lidt hujen og heppen! Men var heller ikke i Birkerød i går morges….

    Knus Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.