Frk. Helles fornemmelse for fart

Jeg er ved at finde løbe-melodien igen. Virkelig. I dag løb jeg en time i en solskinsskov uden mén i benene efter den lange tur med rygsæk i går. På lette fjed med livlige ben og i højt humør.

“Du er sej” hvæsede en forpustet og smilende mountainbikerytter, da han hentede mig på toppen af en bakke. Hvem – mig?- tænkte jeg -sej på en bakke???? Og der var altså ikke andre end mig. Jeg sværger! Og følte mig sådan lidt boblende indeni.

Jeg må hellere lægge min dogme-periode bag mig. Jeg må måle lidt på mit løb. For et slag på tasken giver omkring 60 km i denne uge. Og jeg kender mig selv godt nok til, at det pludselig kan gribe om sig. Så – rolig nu. Nu finder vi uret frem igen, så næste uge ikke pludselig hedder 80 km. Det kunne jo også have været lidt sjovt at vide, om mountainbikeren bare var totally ude af form, og om min fornemmelse af fart var skudt helt ved siden af. Det er jo set før i min løbehistorie.

Jeg elsker at løbe om efteråret. Også selvom det finder på at drille med vind og vand. Luften er krystalklar. Fuldstændig pollenfri. Farverne er betagende, og fuglene endnu ikke gået i vinterhi. Jeg kommer da til at savne skoven udenfor døren, når jeg flytter. Men jeg er jo en heldig kartoffel, fordi jeg så bare kan løbe med min kollega i St. Dyrehave, når vi slutter arbejdsdagen. En vindersituation, ik?

Og jeg lever videre med illusionen om min fornemmelse for fart i dag.

UPDATE: Fik lige en uimodståelig lyst til at dele dagens skønhed med jer, så jeg susede ud på ruten igen på cyklen med kamera i lommen.

Solen spiller i efterårsbladene

Den voksende Rævesø i Rude Skov

Mere lysspil

Stubbe Sø i Rude Skov

Stubbe Sø i Rude Skov

5 thoughts on “Frk. Helles fornemmelse for fart

 1. Tak fro dine smukke billeder. Det er en sand fryd at opholde sig ude i naturen i denne tid, elsker også efteråret.
  Og et lidt forsinket tillykke med blog – looket..
  Cool og sej,
  lige som dig:-)
  Knus

 2. Vi andre er nok klar over vi har med en ret sej kvinde at gøre her på siden….

  Dejligt med dit overskud og glæde ved løb.

  Flotte fotos – er det noget af det jeg/vi kan forvente 7/11?

  kh karina, – jeg tror du skal vælge maratondistancen?

 3. Tak I tre.

  @Karina: Scchhhhhh – May-Britt har også været ude med riven. I et lille bitte hjørne dybt inde i mig selv overvejer jeg. Men så er jeg jo træt til frokosten 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.