Gudenåen revisited

Nu laver jeg helt undtagelsesvist en slags reklame. Jeg fandt nemlig et nyt busselskab, Rød Billet, som kører til Århus for næsten ingen penge. Så billigt var det, at jeg tog bussen til Århus og smuttede på banegården for at tage toget resten af vejen til Randers. Hvor mine forældre ventede. Jeg nåede lige at kramme en lille smule på Århus. Mens jeg glædede mig over at have sparet en bunke penge.

Et besøg hos mine forældre kræver mindst én løbetur langs Gudenåen. Det blev til to, men den ene var nærmest mørk. Min formiddagstur gennem Fladbro Skov og videre langs Pramdragerstien var tæt på at slå mig fordærvet. Det var den glatteste tur denne vinter, og jeg slog en elegant saltormortale på et sted, hvor det kunne se tilforladeligt ud. Og landede hårdt på den balde, der var ømmest efter onsdagsyogaen.

Nogen i en bus fik et gyldent øjeblik.

IMG_1155

IMG_1168

IMG_1167

IMG_1163

IMG_1172

IMG_1158

2 thoughts on “Gudenåen revisited

  1. Hej Helle, det er lidt sjovt, for jeg har også løbet ved Fladebro og langs Gudenåen. Det var på et tidspunkt i mit liv hvor alt var kaos, opbrud og ingen sted at bo. Men jeg fandt et sted der i nærheden og løb på stierne langs Gudenåen og til Fladebro. Så det sted vil altid betyde noget særligt. God weekend, håber ikke du slog dig da du faldt?
    Kh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.