Sne, sne, sne

Jeg gjorde det så alligevel. Løb en lang tur i det fri. Jeg besluttede mig for at løbe en lille times tid for at se, hvor slemt det var. Og så blev jeg alligevel ved. Først løb jeg ned til Sjælsø, hvor der selvfølgelig var blændende smukt. Den første del af turen var okay, fordi mange skiløbere havde planet sneen godt ud på stien. Men efterhånden blev det tæt på rædselsfuldt, fordi der var høj sne. Især op ad bakkerne var jeg tæt på at aflevere lungerne i sneen under mig. Jeg overvejede at løbe ud på søen, men der lå sneen ligeså højt og ligeså ujævnt. Så jeg fortsatte tilbage til byen, og – weeee – der var en fuldstændig ryddet sti. Jeg spænede glad videre og besluttede mig for at tage turen rundt i Birkerød. Og ret skal være ret. Der er enkelte birkerødder, som har strammet op og skovlet sneen væk fra deres fortov. Men langt de fleste nøjes med at rydde sne mellem gadedør og bil. Jeg mødte en ældre dame med stok. Hun havde det værre end mig. Fra byen og hjemad løb jeg på vejen, hvor bilerne havde lavet spor, og så for en slags djævel i mig, og jeg kunne alligevel ikke lade være med at dreje ned i skoven. Måske skulle jeg lige have givet det en ekstra overvejelse. Det blev det hårdeste pas, jeg har løbet meget længe. Hold da op. Jeg var nødt til at standse og få mit vejr ved toppen af hver eneste bakke. Jeg sled mig hjem gennem sneen. Og så skulle jeg bare ikke på bogudsalg, eller i Superbest efter frugt og brød. Jeg nøjes med, hvad jeg har og klarer mig glimrende til morgen. Jeg kom så alligevel heller ikke ud på ski. Nu vil jeg nyde min varme hyldedrik, skrive et kapitel færdigt til mit projekt og læse Murakami færdig. Og jeg har selvfølgelig ryddet sneen væk fra både min og min nabos indgang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.