Tak – det hjalp

Det hjalp – mit rage against the weather. Det hjælper nogen gange at råbe og skrige, når man er blevet godt gal i skralden. Især når man kan gøre det i tastaturet og uden at det bliver møntet på nogen bestemt. Jeg mener, det er lissom ikke nogens skyld, det her vejr. Og jeg er egentlig slet ikke tilhænger af at råbe og skrige ad nogen. Jeg er ikke blevet vejret venligere stemt, men jeg er blevet venligere.

Så det hjalp. Det hjalp så meget, at jeg kun eksploderede en ganske lille smule, da jeg havde slidt mig gennem et vanvittigt snevejr og fandt en lille gul seddel hæftet på min computerskærm. På den lille gule seddel stod der, at styregruppen havde besluttet at udskyde drøftelsen af mit projekt i 14 dage. Ja, det stod der. Jeg tog det pænt. Jeg behøvede så selvfølgelig ikke komme til mødet heller. Vel? Jeg tænkte bare næsten helt stille, at det ville have været ualmindelig dejligt med en lille hvid mail, fremfor en lille gul post-it seddel. Den havde jeg jo ikke behøvet at flytte mig hele vejen til Hillerød for at se. Vel? Men når jeg nu var der, kunne jeg jo lige så godt lave lidt. Det virkede i hvert fald helt åndssvagt bare at vende cyklen den anden vej sådan uden videre. Så jeg mildnede lidt igen.

Og så besluttede jeg at forcere snedriverne og cykle hjem. Det spurt-tøede jo lige pludselig. Det vejr, altså, det er da sådan lidt til en side, eller hva’? To timer tidligere sad jeg midt i en snestorm. Det gik okay at krydse mellem driver og vandpytter hele vejen hjem. Mine bukser blev kun lidt gennemblødte. Og nu sidder jeg i min lune stue. Har løbet en tur med indlagt fartleg, mens det stadig var lyst. Har hentet min nye jakke på posthuset, så næste gang jeg faktisk tager s-toget til byen, kan jeg gøre mig lidt bylækker, selvom det er vinter. Min ældste datter og jeg lavede engang en fjollet aftale om, at hvis man ingen kæreste har, må man gerne skeje ud i Diesel-tøj en gang imellem. Min nye jakke er en Diesel jakke, og den er superrå. Og jeg er den eneste i familien, der har den ret til Diesel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.