Weekendnydning

Havde en næsten tjekket morgen – ovenpå en ret utjekket fredag. Eller – utjekket, neeej, den var vist bare rigtig hyggelig. Jeg kom bare alt for sent hjem efter både øl og hvidvin og musik. På Klaverfabrikken i Hillerød er der vist nok tit eftermiddags-folkemusik om fredagen. Og det er en hyggelig måde at starte weekenden på – eller slutte ugen, om du vil. En god kollega inviterede mig med, og musikken viste sig at være overraskende god. Sådan en blanding mellem traditionel dansk folkemusik og noget lidt jazzet. Spillet af konservatorieuddannede musikere, som formåede at være fuldstændig nærværende.

Således løftet blev jeg inviteret på middag. Og kom derfor enormt sent hjem, stadig til lyden af smeltende vand. Hvor er det lifligt. Mit meget rodede hus og mit helt tomme køleskab krævede en indsats, hvis lørdag aften skulle blive hyggelig sammen med vennerne. Så her kommer det morgen-tjekkede. Jeg stod da op og løb en tur til Hørsholm og hjem igen inden morgenmaden. I noget der lignede morgensol faktisk. Også fuglene var stået op og gjorde kraftigt opmærksom på deres eksistens. Så vi vinkede til hinanden og hilste på alle de andre morgenløbere på Ravnsnæsvej. Kl ni havde jeg overstået dagens træning og var færdigspulet under bruseren. Nu har jeg så i super tjekket stil pudset mit hus af og fyldt både køleskab og vinlager. Så går det ikke helt galt. Maden er under forberedelse og desserten trækker i køleskabet.

Hyg jer derude. Jeg trækker stikket og fortsætter weekendnydningen.

2 thoughts on “Weekendnydning

 1. Hej Helle,

  Skønt med sådanne dage, hvor man har energien til at gøre det hele. Håber aftenen forsatte ligeså vellykket!

  Det er dejligt at komme afsted inden morgenmaden, men det kræver viljestyrke. Når jeg gør det er jeg svært tilfreds med mig selv bagefter.

  God søndag

  Kh Karina

 2. Kære Karina
  Det var en pragtfuld lørdag af den sjældne slags, hvor jeg nåede alting, tryllede et gudemåltid frem til vennerne og hengav mig helt til dem og rødvinen med en fuld tilfredshed over at have nået træningen også.
  kh Helle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.