En stemme, please

Sidder i toget mod Fyns Land på vej mod konference om rehabilitering. Har netop færdigforberedt mit foredrag. Nu mangler jeg bare noget stemme. Desværre er det ikke noget lille intimforedrag, jeg skal stille op til. Så kunne jeg bare hviske. Eller klare den med sjove billeder. Send mig gerne lidt varme halsvibrationer gennem cyberspace. Jeg skal slutte dagen for mere end 300 mennesker, der gerne vil diskutere rehabilitering. Jeg hader at stå og være usikker på den måde inden et foredrag. At melde fra er selvfølgelig ikke en option med så mange tilmeldte. Jeg gentog mandagsbaren og gled ud i noget tirsdagsbar. Er det et skråplan? Jeg sov i hvert fald skønt på den drik. Resten må klares med medbragte lakridspastiller. Og den adrenalin, der sikkert bliver sluppet lidt løs af.

Jeg har iklædt mig blå neglelak og lidt narrestreger til at stive selvtilliden af. Og måske aflede opmærksomheden fra min manglende stemmekraft. Om ikke andet husker de den blå neglelak.

Passende nok har jeg sat mig i en stillekupé. Og det er næsten altid en lidt blandet fornøjelse. Jeg kan godt lide stilheden. Men der er altid sure hattedamer, som ikke kan tåle et host.Så er de der med pegefingeren på en studs. Det her er en stillekupé, hvæser de knapt hørligt. For man kan jo ikke råbe i en stillekupé. Eller løfte stemmen? Anyway. Dagens hattedame steg af allerede i Roskilde, og nu er her bare fredeligt. Og jeg skal huske at stå af. Og ikke fortsætte til Århus.

Imens forsøder min nye franske veninde min morgen:

4 thoughts on “En stemme, please

  1. Det ku´ da ellers have været hyggeligt om du var fortsat til Århus. Jeg håber at du klarede de 300 med adrenalin- og lakridspastilkickstartet stemmekraft (men det er jeg nu ret sikker på, at du gjorde ;)). Knus

    • Hej Lene
      Jeg må snart lave en Århus weekend. Og jo tak, det gik vældig godt. Hosten tøjlede sig, mens jeg var på. Ellers hostede jeg, så de nærmeste gik glip af resten af konferencen. Så de husker kun mig og mine blå negle. Er det en strategi?

  2. Hej Helle – selvfølgelig gik det, men ingen tvivl hvorfor ikke efter lade sig et indtryk af noget – blåt! Strategier holder. Go’ farve forøvrigt – vil også ha’ blå neglelak. God weekend, Kh Karin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.