Morgen i St. Dyrehave

Inspireret af gårsdagens smukke morgen tog jeg min nabos udfordring om at løbe på arbejde op. Jeg erstattede cyklen med løbesko og min latinopop med fuglesang. Jeg hører aldrig musik, når jeg løber. Det forstyrrer mig.

Udsigten fra mit vindue, da jeg vågnede monstertidligt, var nedslående. Det væltede ned med vand fra oven. Men nu havde jeg været så vældig kæk overfor min kollega Hanne dagen før. Selvfølgelig ville jeg da løbe uanset vejret. Og 17 km er da ingenting… Og som man nu kan stå og bræge kækt. Men vejrguderne var med mig, og regnen stoppede, inden jeg satte afsted. Luften var ganske vist mættet med vanddamp, men ingen regn. Og mod slutningen af turen begyndte det langsomt at lysne.

Afsted ud af Kongevejen, hvor jeg stødte på et umiskendeligt forårstegn. Dræbersneglebabyer. Der lå de. I hobevis. Og forsøgte at spænde ben for mig. Almindeligvis kan dyrebørn være nuttede, mens de er helt små. Men ikke dræbersnegle. De er klamme, også som babyer. Så klamme at jeg helst ikke vil træde på dem og få dræbersnegleklister på mine løbesko.

Da jeg nåede St Dyrehave, drejede jeg ind i skoven og væk fra trafikken. Skovhuggerne havde været i aktivitetet, og skoven duftede af nyfældet træ blandet med våd skovbund. Fuglene sang lystigt, og jeg pærede afsted i bedste stil. Og var pludselig væk. På faret vild-måden. Befandt mig pludselig ved noget vej, som jeg ikke kendte. Ikke så fedt, når nu jeg var på vej til arbejde. Jeg rodede lidt rundt i skoven, og den er heldigvis ikke så stor lige der, så jeg kom tilbage på sporet.

Fed måde at starte dagen på. Det kræver bare, at jeg snøvler mig lidt tidligt i seng, så jeg kan komme op tidsnok til at få morgenmad, inden jeg løber.

One thought on “Morgen i St. Dyrehave

 1. Hej Helle,

  Fedt med sådan en lang morgentur! Du må have været svært tilfreds med dig selv resten af dagen.

  Godt at høre du har masser god energi.
  Jeg kan ikke helt sige det samme, men jeg regner med min energi kommer med foråret, som jo er lige på trapperne.

  God påske

  Kh Karina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.