Nogen gange går noget heldigvis over

Dagens løbetur startede helt galt. Alting var galt. Skoene irriterede, strømperne sad forkert, jeg kunne ikke finde mine nøgler, så skulle jeg tisse, så fandt jeg nøglerne. Fik vand i flaskerne og afsted. Men alting var stadig irriterende. Benene var tunge, og tights’ene sad igen forkert. Væskebæltet gnavede. Der blæste en kold vind. Så skulle jeg tisse igen. Og så sad det hele forkert igen. Så fik jeg ondt i maven af den kolde vind. Men så var det nok. Ikke tale om at alle de åndssvage småting skulle ødelægge mine planer. Og planen hed en lang tur. Så jeg tissede af, rettede på klædningsstykkerne og løb videre. Og pludselig var alt godt. Vanskeligheder er ikke permanente, siger buddhisterne.

Fuglene kvidrede løs, og der var svaner på Stubbe Sø. Jeg fulgte Rudersdalruten fra mit hjem gennem Rude Skov, krydsede Hørsholm Kongevej og fortsatte med lidt afstikkere i Holtedelen af Rude Skov. Videre ad Rudersdalruten langs golfbanen og motorvejen til Nærum og Rundforbi Stadion, hvorfra jeg fortsatte gennem skoven tilbage mod Gl. Holte og Rude Skov. Og jeg lyver ikke: Der var anemoner! I blomst! Jeg fortsatte til min egen del af Rude Skov og lavede et par ekstra sløjfer – og så var jeg hjemme. Og havde haft en pragtfuld tur fuld af overskud. 27 km blev det til, og jeg er pænt tilfreds med mig selv.

Jeg gad godt flade ud foran fjernsynet, men helt ærligt…. Var der ikke engang, Danmarks radio sendte gode film sådan en lørdag aften? For alle os, der ikke har et liv. Men Høvdingebold – og Krøniken? Eller jeg kan bruge hele aftenen på at se på tissemænd på DR2. Så kan man rigtig vade rundt i, at man heller ikke har sådan et liv? Nix – jeg finder en af mine egne film, gør jeg. Og dyrker min selvtilfredshed lidt. Det andet går over

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.