Hun tog et s-tog…..

Det blev alligevel s-toget hjem i aftes efter Knud Rasmussen og Kirsten Hastrup. Som i øvrigt tændte min eventyrtrang så meget, at jeg kom til at købe bogen. Og fik den signeret sammen med en helt indforstået sludder med Kirsten Hastrup om at sluge historier om opdagelsesrejsende som barn (og voksen). Om mentale rejser med store fortællere. Så nu har jeg over 700 sider lækker bog om Knud Rasmussen, som er for tung til at tage med til Nepal. Men som jeg stor-glæder mig til at gå ombord i.

Jeg cyklede frem og tilbage til arbejde og nåede en lille løbetur i skoven, inden jeg tog til byen. Og derfor blev det s-toget. I dag er planen nemlig at løbe frem og tilbage, så lidt gods i benene skal der være tilbage. S-toget var helt ekceptionelt hyggeligt. Sådan er det bare nogen gange. Måske er det den rigtige konstellation af tilfældige mennesker mokket ind i den samme kupé? Måske er det biorytmer? Måske var det bare fordi displayet med stationer var gået i natte-mode? I hvert fald var stemningen helt gemytlig og munter helt fra starten på Vesterport. Alle snakkede sammen og udvekslede tog-erfaringer. Der blev grinet og fniset. Man hjalp venligt nye cyklister ind og gav plads for dem, der skulle ud. Og jokede løs om risikoen for at køre med helt til Hillerød sent om aftenen. Og sagde farvel og kom godt hjem, når nogen steg af.

Og sådan kan det alligevel være opløftende at køre i s-tog

3 thoughts on “Hun tog et s-tog…..

 1. Helle,

  Rigtig sjov beskrivelse af s-toget. Det er noget, som fuldstændtig mangler i USA og danskere skulle aldrig glemme hvor god en oplevelse det kan være at rejse med helt tilfældige menneske (og sparer ressourcer).

  Jeg glæder mig meget til din historie for løbebogen. Jeg skriver også et svar til dig på min blog, men du må godt skrive om et område og ikke bare kun en sti.

  Rigtig god weekend!

 2. Hej Tracy
  Ja nogen dage er en togtur virkelig bare en positiv oplevelse. Er der ikke undergrundstog i de store byer i USA?
  Jeg skriver lige en mail til dig om ideer til løbebogen
  kh Helle

 3. Jo. I nogle byer, men jeg voksede op i nærheden af Milwaukee og den er en rimelig stor by uden tog system. Der er mange lignede byer i USA, hvor det er umuligt at rejse omkring uden bil.

  Alle dine bog idéer lyder interessenter, og det er selvfølgelig dig, som skal bestemme hvad du skulle skrive om! Men der kan ikke være mange, som kan skrive om første løbeture efter kemo. Det må har været meget underligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.