Hey Google’re!

På sådan en fredag, hvor jeg ikke kan finde på meget at skrive om, har jeg muntret mig med at gå på jagt i Google-søgninger på bloggen. Altså bloggen registrerer, når folk er landet på min lille platform gennem en Google-søgning.

  • Topscoreren er (rødme-rødme) folk, der simpelthen Googler mit navn. Og det gør mig usigeligt nysgerrig. Skal jeg være smigret eller flov? Hvad leder I mon efter? Fandt I hvad I søgte? Kan jeg hjælpe med noget? Smid endelig en hilsen. Det vil gøre mig glad – og måske stille noget nysgerrighed.
  • På en klar andenplads kommer søgninger på” Chris Macdonald” og hans eventyr på “Kilimanjaro”. Søger I mon selv en tur til Kilimanjaro? Sig bare til – det kan jeg godt arrangere 🙂 Eller ville I bare se filmen igen?
  • “Runner’s high” rangerer højt på hitlisten. Skal vi dele oplevelser?
  • “Løb” og “løbetræning” er også lidt af en Google-smasher. Nok ikke mærkeligt. Løbetræningen fylder en del for tiden. Mon det inspirerer?
  • “Mountainbike” Googles i takt med forårets fremadskriden og tit i kombination med skovene, jeg frekventerer. Smid endelig gode ideer!

Længere nede på hitlisten kommer:

  • “Tekster om kvindeliv”. ?
  • “Flødeboller”. Sig det, hvis I kender andre fantastiske flødeboller på højde med Summerbird?
  • “Kærestetur i Berlin”. Ja tak – mangler bare lige kæresten 🙂
  • “Kræft og motion”. Der kan jeg godt give et tip eller to.

Hvad mon I tænker, når I uforvarende lander i mit blogunivers? Eller skynder I jer bare videre?

2 thoughts on “Hey Google’re!

  1. Jeg har din blog paa RSS feed (og den er naermest roedgloedende, saa flittig du er), saa det er ikke mig som googler dig, men jeg soeger rigtig tit paa “tekster om kvindeliv” 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.