Det er ikke godt

Med den astma, altså. Det her bliver et piveindlæg. Jeg har haft nogle lede anfald. Og jeg kan ikke rigtigt få medicinen i det rigtige niveau. Jeg fortsætter lidt med tredobbelt dosis, og ellers må jeg jo snakke med min læge i næste uge.

Nåmen jeg vred mig ud på en 10 km løbetur i eftermiddag. Løb meget roligt udaf. Jeg har dårlige erfaringer med at starte for kækt ud, når mine lunger er i den forfatning. Det ender alt for let med en gåtur hjem. Så jeg joggede afsted gennem skoven til Løje Sø på Holtesiden af Rude Skov. Og besluttede at give den gas. Der er en kilometers penge rundt om Løje Sø, og det gik egentlig ret godt med at holde et højt tempo hele vejen rundt. Resten af vejen hjem blev 4 gange 2 minutters intervaller. Og det gik overraskende godt. Og endte i et gigant hosteanfald udenfor gadedøren. Naboerne må tro, jeg er blevet storryger påd et sidste.

Pyh, hvor jeg håber, de lunger får det bedre, inden det bliver 23. maj.

3 thoughts on “Det er ikke godt

  1. Håber virkelig, at det bliver en kort birkepollen-periode! Det lyder jo som om, at det lægger et jerngreb på dine lunger. God bedring, Helle.
    Kh Katrine

  2. Tak begge to. Ja, det er som at trække vejret gennem skumgummi. Jeg tror, det handler mest om at få medicinen til at få bugt med toppen af det, og så indstille den til at klare græssæsonen med. Jeg tror også, at birkepollen er ekstra giftige i år.
    Jeg skal nok komme igennem Copenhagen Marathon – jeg har jo ingen tidskrav til mig selv 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.