Nye tider

Må jeg præsentere bloggens nye forsøgslook. Forårsskoven på den gamle blog var lidt outdated, og der skulle ske noget nyt. Så mens jeg har siddet under dynen og drukket te, har jeg leget med nye baggrunde. Den her er lidt rå. Som alle de beslutninger, jeg er ude i lige nu. Den prøver vi.

Og så vil jeg gerne præsentere en beslutning. Mit kommende domicil bliver efter al sandsynlighed på Sluseholmen. Jeg har sgu sagt ja. Og på mandag laver de kontrakt. Boligen er reserveret i mit navn, for Søren. Jeg indleder en ny æra (igen) med for lidt aktiv valuta. Til gengæld får jeg verdens fedeste bo. Med udgang til egen kanal. Med plads til kajak udenfor dagligstuen. Et styk stuelejlighed med terrasse og temmelig indbrudssikret. I hvert fald skal man komme sejlende til, hvis man vil flå indbo ud af huset. Til den anden side er en lukket gård uden tilkørselsmuligheder. Sådan til døren i hvert fald. Med monsterstore vinduer til alle sider. Guf for en lysnarkoman. Stue, køkken og spisestue i ét med forskudte planer. Og soveværelse med altan mod kanalen. Det er nok lidt overbetaling værd, tænker jeg. Og det går sgu nok altsammen. Jeg holder bare nogle flere foredrag. Skriver et par bøger eller noget.

For enden af “min” vej bliver havnebad til sommer. For enden ligger også en kajakklub. Og så er der cykel/gå-bro over vandet til Amager Fælled. Ti minutter til Enghave Plads. Tyve minutter til mine tøsepiger og en halv time til sønnen min. Et kvarter til Rådhuspladsen (hvad jeg så skal der?). Bus direkte fra Hovedbanegården – eller havnebus næsten til døren. Jeg tror nok, vi er glade, ja jeg gør. Nu behøver jeg jo så ikke jagte boliger i nat. Måske man skulle prøve med det der søvn?

11 thoughts on “Nye tider

 1. Helle for pokker! Det lyder næsten for godt til at være sandt.. Fantastisk. Lys, vand og kajak. I København. 🙂 🙂 😀 😀
  Og nyt blog-look er flot og sådan lidt råt i det.
  Tju-hopsa-hej, hvor det går….
  God weekend!
  Knus 🙂

 2. Tillykke med beslutningen – og forhåbentligt også lejligheden. Så pyt med vi bliver nød til bo i telt på rastepladser når vi skal løbe Coast to Coast 🙂

  • Taark. Jamen skidt da. Bare vi kommer afsted. Er lige gået igang med beretningen fra den der løbetur Coast to Coast. Og nu kan du jo blive belemret med mig på løbeturene på Fælleden 🙂

   • Jeg glæder mig til det – men det kan være vi bliver nød til også at løbe andre steder for at finde et par bakker at træne på. Og sig til hvis du har brug for et kort til Metro – det er vel nærmest den eneste indkøbsmulighed der ude 🙂 Og der ud over har de faktisk en rigtigt god fiskeafdeling.

   • Metro… JA TAK 🙂 Jo der er faktisk en Irma, som er pænt stor. Og så ti minutter til Engahve Plads. Det er hurtigere end til Brugsen, hvor jeg bor nu.
    Du har ret. Nogle ture i skovene nordpå er nok et must, hvis vi skal komme i form til Coast to Coast 🙂

 3. Hej Helle,

  Hold da op det lyder bare for godt med den lejlighed. Især det med kajakken og havnebadet og de store vinduer og og . Fantastisk og tillykke.

  Du har fortjent det efter år med smalhals, og det skal nok gå det hele.

  Også tillykke med nyt design. Det er FLOT

  Kh Karina

  • Taaak, taaak, taaak 🙂

   Det blir rigtig fedt, men jeg er på direkte kurs tilbage til smalhans igen. Men hva’ – så må jeg jo bare tjene lidt flere penge, ing?

 4. Når man vælger noget til, vælger man også noget fra. Det er jo et spørgsmål om prioritering. Lejligheden lyder rigtig lækker, så stort tillykke med den 🙂

 5. Hold da helt op, jeg fik et chok da jeg kom på besøg. Yo man, for en flot side du har fået. Som passer helt til den seje person som står bag!!!!

  Sikke en uge du har været igennem, men du har sgu klaret det flot. Og tillykke med noget der lyder som en ideel bolig – du skal nok finde pengene….. Som du selv er inde på, så er det en fordel at være vant til skrabede budgetter for så er der ingen overraskelser. Og du har kun dig selv at tænke på og få til til at løbe rundt for.

  Det lyder som noget nær perfekt med alle de ting der er omkring din nye lejlighed. Alle de ting du har behov for. Og selv om du lukker dørene til nogle muligheder, så lukkes der så mange døre op til andre og sikkert endnu mere spændende tilng der venter at lige netop du skal komme forbi.

  Hvor er jeg glad på dine vegne!!
  Knus Kirsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.