Mark Cavendish, Brian Holm og alle os andre

Bloggen har været en smule stille og indadvendt i denne uge. Jamen det har været en sådan lidt stille uge. Med lidt for meget arbejde, lidt for meget snot og lidt for lidt løb. Men i weekenden har jeg taget revanche. Snottet er aftagende, arbejdet har været lagt på hylden og både løbesko og cykelhjelm har igen været i brug.

I går drog jeg til Albertslund for at heppe på vennerne, som stillede op til 6 timers løb ca. 2,5 km rundt om en lille sø. Det er mig en kilde til stor undren at nogen kan holde sig i gang i et så ensformigt scenarie. Men måske man skal prøve det for at kunne forstå. Jeg havde et par hyggelige timer sammen med Lene og Jesper, som måtte trække sig godt løbende ud af løbet med en dårlig tå. Tracy’s Rasmus havde et superløb, men løb ind i en grim krise mod slutningen. Jeg løb med ham de sidste to omgange og snakkede så meget, at han var nødt til at løbe videre.

I dag skulle jeg så have en ordentlig løbetur i skoven. Ikke fordi der sker så meget ved at drosle helt ned en uge, men mest for at stive min runkne selvtillid af. Nå ja, og så trængte jeg da til en tur rundt i skoven, mens der endnu er blade og gyldne farver over det hele. Så det gjorde jeg. Løbe en 12-14 km i den disede morgenluft. Og så havde jeg travlt. Jeg havde nemlig en aftale med selveste Mark Cavendish og Brian Holm og en gruppe tidligere kræftpatienter på VM-ruten ved Geels Bakke mellem Holte og Virum.

Don Ø, Mark Cavendish, Brian Holm og mig med et spooky udtryk i ansigtet inden starten. Lånt fra http://www.facebook.com/photos.php?id=142348145803396#!/copenhagen2011?v=wall

VM-ruten er 14 km med både bakker og sving. Første runde kørte vi i adstadigt tempo, så alle kunne være med og se ruten. Næste runde var med tempo, og de proffe stak hurtigt af. Jeg kørte med min gode ven Tim og med en pige, som skiftede med mig til at trække. Og på en eller anden måde lykkedes det at holde et helt okay tempo – lige til vi ramte Geels Bakke igen. Nåmn i mål kom jeg jo og stillede op til fotografering med Mark og Tim.

Tim, Mark og mig efter første runde

Og så cyklede jeg da hele vejen til København i ro og mag sammen med et par trætte medcyklister. Spiste en fornøjelig frokost i PACT sammen med en flok glade medlemmer og cyklede hele vejen hjem til Birkerød igen. Så er det vist okay for den weekend, og om lidt må jeg tyvstarte noget arbejde.

Tak til støtten fra Mark Cavendish og Brian Holm

3 thoughts on “Mark Cavendish, Brian Holm og alle os andre

  1. Nu ved man i hvert fald, hvem man skal heppe på i spurterne i Tour de France. Helt utroligt, at en verdensstjerne som ham tropper op for sådan en god sag.

    Og tak for hjælpen i går!

    • Ja det var så fedt, at han gad køre den tur sammen med os. Og velbekomme – det var en fornøjelse at jeg for én gangs skyld kunne følge med dig 🙂 Flot løb, du havde – stort tillykke med det.

  2. Hold kæft hvor har du mange berømte venner! 😀 Ajjjj, det er da sejt, at du er ude og lege med de kendte. I en god sags tjeneste. 🙂 Total kuulllt ;-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.