Om lidt – om lidt

Man ved, at man flytter til noget lidt ud over det helt almindelige, når der ligger en stor æske Summerbird chokolade på køkkenbordet i velkomstgave.

Ved middagstid havde jeg sat en vicevært og min yngste datter stævne ved min nye hoveddør. Jeg var fuldstændig barnligt begejstret ved tanken om, at vise Sofie mit hjem. Og fyldt med mave-sommerfugle ved tanken om at se mit sted igen. Jeg hoppede rundt i stuen, da jeg forsøgte at speede tiden op, inden jeg skulle af sted for at nå toget. Min cykel er kommet hjem, optøet og nysmurt med friske bremseklodser. Jeg elsker den, gør jeg. Så den kom med. Og det gør altså livet sådan cirka tre millioner gange lettere.

Jeg er forelsket! Hvis man kan være det i en lejlighed. Kan man det? Jeg er vild med alt det lys, der vælder igennem lejligheden. Jeg kommer til at elske at sidde og glo meditativt ud på vandet og ænderne. Som lige nu vakler rundt som Bambi på glatis på en tilfrosset kanal. Jeg synes, det er fedt at komme til at leve i et område i forandring. Jeg får jubelfornemmelser ved tanken om, at affaldsskakten er lige uden for min dør. Indenfor hoveddøren. Slut med at stride mig flere hundrede meter gennem sne og is og kulde i mørke til skraldespanden.

Irma lige om hjørnet åbner uanede muligheder for fremtidige middage. Café nede om det andet hjørne……. Brunch søndag morgen?

Jeg glæder mig på den helt fundamentale måde til at vågne op tirsdag morgen midt i mit flytterod. Til langsomt,langsomt at finde mig selv og mine ting i det nye. Til at have god tid til at bestemme, hvordan jeg skal bo. Jeg glæder mig til at blive. Nok med det her ungdomsliv med fremleje og midlertidige boliger.

Om lidt er jeg tæt på byen, og mine unger, og alle de ting, jeg kan lide at lave i en by. Og Amager Fælled lige across the water. Og så bliver jeg sgu alligevel Københavner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 thoughts on “Om lidt – om lidt

 1. Man kan i hvert fald være så glad for noget, at det minder om en forelskelse. 🙂 Og det er en herlig egenskab at mestre. For det betyder også, at man ikke bare tager tingene for givet. Dit nye domicil lyder vidunderligt og jeg glæder mig til lidt flere billeder af din udsigt ud over kanalen. Og der er muligheder. For alt muligt lyder det som. Tillykke med den.
  PS. Det lover meget godt med en æske Summerbird. Ikke noget Anton Berg her…:-)
  Knus og tillykke…

 2. Lyder bare så dejligt, kan godt forstå du er forelsket i den lejlighed og området med alle mulighederne. En sand gave.
  God flytning 🙂

 3. Tak alle sammen. Jeg glæder mig til mandag aften, når vi sidder rundt om bordet og spiser velkomstmiddag 🙂
  @ Tina – Tak i lige måde.
  @ Karina – I’ll let you know 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.