Bloggen skifter kjole

Bloggen skifter. Det er på vej til forår, og den trænger til en ny og enkel kjole. Som jeg leger videre med, når jeg har løbet en tur.

Og jeg leger videre endnu, når jeg er færdig med at hygge mig med feriegæster i aften

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 thoughts on “Bloggen skifter kjole

  1. Tror du ikke det er en overspringshandling fordi du savner dit arbejde og har været for længe på ferie? Det her ligner da næsten til forveksling et offentligt IT-system – eneste der mangler er NEMID login 🙂

    • Tak. Ja det har jeg taget fra toppen af et højt bjerg i Nepal på en smuk morgen.
      Jeg er ikke færdig med at lege med designet, for det smukkeste bjerg på billedet er faktisk skjult af den blok, der rager op til højre. Internettet er jo et åbent rum, og mit gamle design havde jeg bare brugt, som det var. Det var en anledning til at lave en mere personlig udgave.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.