Vil du se mit pæne hjem?

Nu med lamper! Med en loftshøjde på fire meter kunne man være fristet til et liv med standerlamper. Men jeg er i besiddelse af en underskøn lampe, som jeg købte hos Tom Rosseau i Istedgade engang. Lampen er stor og skrøbelig og smuk. Den er lavet af birkefinér og er mere en skulptur end en lampe. Jeg købte den, mens jeg boede i Århus. Og jeg vil aldrig glemme togturen med min en meter høje lampe i en papkasse. Og videre i bus til Højbjerg, hvor en dejlig nabo standsede og kørte mig det sidste stykke hjem. Jeg elsker den lampe. Men gode dyr var rådne. Hvordan, hvordan, hvordan?

Facebook er din ven. Jeg spurgte ud i FB-rummet, og efter få dage fik jeg besøg af min gode ven, Jakob, med en lang stige. Dermed var trængslerne ikke forbi. For ledningen var ikke lang nok, og den lod sig ikke sådan skifte. Vi turde ikke skille lampen ad. Men Tom Rosseau havde råd.

Og i dag var dagen:

Min private superhelt højt under loftet

Og nu hænger min smukke lampe og kaster sit bløde lys i stuen, som om det hele tiden var meningen.

Med et let pres og en flaske god rødvin hang der pludselig også en lampe over spisebordet.

Og der blev lys. Tak, fordi verden stadig rummer superhelte. Nu bor jeg her lidt mere.

8 thoughts on “Vil du se mit pæne hjem?

  1. Jamen det er jo super. Det der med FB, som kan fremskaffe villige handymens. 😉 Tillykke med lampeophængningen. Det er jo lidt træls og knap så tjekket at famle sig frem i mørket. Mens man rager alskens ned fra borde og reoler. Ja, jeg har prøvet det…;-D
    Knus 🙂

  2. Jeg synes da umiddelbart også at din lampe er meget smuk, kan godt forstå at du gerne ville have den op igen. Dejligt med gode venner som træder hjælpende til når dit handyman udstyr ikke slår til så du kan selv.
    Iøvrigt et meget tankevækkende indlæg du skrev i går, og som ihvertfald var helt ny viden for mig.
    Knus fra Gitte

  3. Jeg er ingen superhelt, og jeg kan bestemt ikke hænge lamper op! Men jeg kan drikke rødvin, og jeg vil gerne se dit smukke hjem igen – nu med lampe 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.