Esbjerg og en kold løbetur

Her sidder man så. På et billigt hotel i Esbjerg. Som ikke lugter af fisk idag. Her er bare koldt. Og sne. Og langt fra København. Men det er en anden historie, som I måske får i morgen.

Det er altid sådan en lidt amputeret dag, når man skal afsted om eftermiddagen. Men en løbetur kunne jeg nå, og jeg løb afsted på en sen morgentur. Det var koldt med koldt på. Men jeg var smart. Jeg zig-zaggede afsted gennem Amager Fælled og driblede næsten udenom noget modvind. Ud på Ørestad Boulevard og videre mod 8tallet. Fik kontakt til en lille flok løbere på det modsatte fortov. Sol var der ikke noget af, og temperaturen var væsentligt lavere end i går. I dag var der hverken vand eller kamera med. Det er hyggeligt at tage billeder undervejs, men det optimerer ikke træningen.

Pludselig fræsede det ene udrykningskøretøj efter det andet forbi mig. Brand og politi med blå blink og hylende dæk. Længere fremme kunne jeg se røgen vælte ud fra Fields, og folk stod i hobetal på fortovet med skuffede drømme. Politiet lavede en effektiv afspærring, men jeg kendte heldigvis en smutvej bag om metrobanen. Så jeg driblede væk fra postyret. Der var ingen ambulancer, så der var nok ingen tilskadekomne. Og Fields klarer det nok.

I dag havde jeg regnet vinden rigtigt ud. Jeg havde ingen vind imod mig, da jeg nåede ud til 8tallet. Ha, jeg snørede den, vinden. Og så kastede jeg mig ud i at finde vej ud over sletterne på Kalvebod Fælled. Og jeg gjorde det. Måske ikke den direkte vej. Men jeg fandt hjem, og jeg havde løbet 19 km i fin stil. Altså det tegner meget godt med den der form.

Ellers er det bare go’nat fra Esbjerg. Hvor de ikke engang havde fisk på menu-kortet???

2 thoughts on “Esbjerg og en kold løbetur

  1. Ja, jeg ser da frem til at høre om, hvorfor du lige pludselig befinder dig så langt vest på? Men hold da op – du får bonnet nogle km ind på kontoen. I’m impressed. ;-D
    Er du stadig frisk på en lidt kortere tur med mig i St. Dyrehave en dag? Denne uge er lidt tung, men evt. næste uge? Inden du vender cyklen mod Birkerød st?

    • Forklaring følger i aften, hvis der er internet på hotellet.
      Ja, jeg er all in på en løbetur i St Dyrehave i næste uge. Det får vi lige koordineret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.