Ikke en blogopdatering

Når man nu har siddet med næsen i computeren 12 timer i døgnet med øjne, der er tæt på rundtossede, ja så er det ikke Facebook eller blogopdateringer, der står i kø, når man går ind i den 13. time. Så er det frisk luft og løbesko og real talk med real people.

Ikke engang min nye telefon har fået passende opmærksomhed. Til gengæld straffede den mig ved at nægte at sende sms’er. Nu har jeg kælet lidt for den, og den har tilgivet mig.

Jeg har ingenting at fortælle. Der er flydt ord i rigelige strømme fra fingre til skærm. Tak for jeres bidrag og kommentarer. Nu vil jeg tale med nogle rigtige veninder, drikke noget rigtigt rødvin, spise noget ‘rigtigt’ thaimad, og ignorere min computer. Rigtigt.

Vi tastes ved, derude, når jeg gider se på skærmen igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 thoughts on “Ikke en blogopdatering

  1. Hæhæ. Har kun én ting at sige, nu du har fået en iPhone. Angry Birds. Totalt langt ude, vanedannende spil 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.