Musik eller mad – eller lidt om at sove i timen

Nu har jeg fulgt den her diæt i en måned eller lidt mere. Og jeg kan bestemt mærke en forskel. Jeg sover bedre om natten og synes ikke længere, jeg har de dramatiske oplevelser af et blodsukker, der fiser op og ned ad skalaen. Nu må jeg bare få mulet mig afsted til lægen og få det undersøgt. Sådan ordentligt.

Nåmn, jeg havde for nogen tid siden købt billet til et foredrag med ophavsmændene til diæten. Og det var i aftes. Et par timer forinden opdagede jeg til min store bestyrtelse, at ingen anden end Gilberto Gil spillede op til en intim koncert i DR’s koncertsal. Jeg var grædefærdig. Virkelig. Det var en once-in-a-lifetime oplevelse. Med noget af min yndlingsmusik. Hvorfor i himlens navn havde jeg ikke set det?

Kun fordi jeg havde arrangeret mig med veninder og alting til det foredrag, og oven i købet var den, der havde billetterne, troppede jeg op i Politikens Hus. Jeg var tre splitsekunder fra at aflevere billetterne og sprinte afsted til det blå DR-hus. Mens jeg hylede inden i. Nogen har måske arbejdet lidt for meget og har haft opmærksomheden de forkerte steder.

Hør bare. Det kunne have speedet enhver forårsfornemmelse helt i top. Here comes:

Foredraget? Big mistake. En gang reklamegejl uden på noget tidspunkt at gå i dybden med de undersøgelser, der ligger til grund for diæten. Som var det, jeg var interesseret i.

Men vi havde det hyggeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 thoughts on “Musik eller mad – eller lidt om at sove i timen

  1. Som vi talte om….arbejdet har bare haft lukket nogle døre sådan midt i orkanens øje. Eller indtil du fik afleveret første gang. Det er bare så ærgerligt. Og han kommer desværre nok ikke lige forbi det første stykke tid…:-/
    Knus

  2. Er der ikke et eller ande væmmeligt ordsprog der siger noget om pligter før fornøjelser? Så kan du have god samvittighed over at have plejet din krop og sørget for dit helbred.
    Hjalp det?? Nej det tænkte jeg såmænd nok. Men det var da forsøget værd 😉
    Måske skal han optræde på den anden side af Sundet?

    • Det hjalp nada, for det foredrag var fuldstændig spild af tid, og både krop, sjæl og helbred ville have vundet den helt store gevinst ved et par timer med Gilberto Gil. Og nej, han spiller desværre ikke i Sverige. Jeg må bare tørre øjnene og finde en måde at komme videre i livet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.