Godt nytår

Årets sidste dag går på hæld, og jeg smutter ind til mesterkokken, min bonussøn, og holder nytår med hans familie. Tidligere i dag tog jeg imod en invitation fra Islands Brygges havnebad, trak i løbetøjet, smed håndklæde og tørt tøj i rygsækken og løb ind langs vandet. Ved havnebadet stimlede bunkevis af mennesker sammen, og det var en fest. Det var simpelthen ikke en mulighed at tøse ud med så mange tilskuere. Jeg trak resolut løbetøjet af. Og så stod jeg der i badedragt. Den 31. december. Tæt på frysepunktet. Der var kun én ting at gøre. At springe.

Og jeg gjorde det. Jeg satte af fra kanten og sprang direkte i det iskolde vand. Min lille krop hvinede chokeret, men sælsomt nok føltes det ikke så koldt, som det burde have gjort. Så jeg svømmede bare roligt hen til trappen og gik op igen til mit håndklæde og det tørre løbetøj. Der var grin og spas hele vejen rundt om bassinet. Men jeg måtte vente med varm alkohol, for jeg skulle jo løbe hjem igen.

Turen lagde jeg over Amager Fælled, som virkede nærmest magisk i disen. Og kroppen emmede af varme hele vejen hjem.

20111231-150639.jpg

20111231-150716.jpg

20111231-150725.jpg

Hav nu et fantastisk nytår derude. Tak for i år og tak fordi I læser med. Vi ses i 2012.

15 thoughts on “Godt nytår

  1. Hej Helle

    Tak for dine mange gode velskrevne blogindlæg, som jeg læser med stor interesse og som regel også fornøjelse. Jeg vil også benytte mig af lejligheden til at ønske et godt nytår til dig og dine (- og os allesammen).

    Anne, Birkerød

  2. Hey you 🙂
    Vinterbader kan man jo også lige hurtigt blive…brrrrrrr…..lyder som en ret kold fornøjelse. Men sejt. Især at tage løbeturen bagefter.
    Godt nytår til dig søde. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.