Undskyld

Jeg er bagefter på point. Og på rejsefortællinger. Nogen har beamet mig direkte tilbage i arbejdsbrønden. Den bundløse.

Og jeg sidder nu og samler op på et års projektarbejde i det projekt, der må lade livet i mit CV og leve videre derude uden mig. Sådan at jeg kan leve videre. Og bevare plads til mig selv og min arbejdsglæde. Og alle de andre projekter. Fordi der har været fyldt for meget på arbejdskontoen i det sidste år. Og fordi nogen måtte rydde lidt op i mit liv.

Så hej igen, liv. Og venner. Og famile. Når det hele lige er skrevet færdigt og afleveret i næste uge.

 

Tak for jeres tålmodighed.

20120330-110047.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.