Og hvem vandt bjerget?

Jeg vil gerne sige tusind tak til jer, som har lagt nogle ord om Mont Blanc. Jeg ville ønske, at jeg kunne forære jer hver et eksemplar af Bo Belvederes bog. Det fortjener I. Både jer, der har prøvet kræfter med naturen på og omkring bjerget, og jer der drømmer om det, eller bare drømmer. Det har været spændende at læse jeres kommentarer, og jeg er ret sikker på, at Bo også har hygget sig med det. Tak for jeres deltagelse.

Desværre kan jeg jo kun trække én vinder, og det har jeg gjort så retfærdigt, det er muligt ved hjælp af Random.org. Hvor et program i cyberspace kaster numre rundt i tilfældighedernes tegn.

Vinderen af lodtrækningen om Bo Belvederes bog, Mont Blanc, Vejen til Toppen af Europa er udtrukket, og det blev Lars Bergelius, som glæder sig til at sidde i sofaen og drømme om at komme på bjerget. Tillykke med det. Jeg kan kun sige, gør det, Lars. Og send din adresse til mig på mail, helle86 at gmail.com, så bogen kan lande i din sofa.

Til I andre – igen tak for jeres historier og drømme. Køb bare bogen, den er pengene værd.

2 thoughts on “Og hvem vandt bjerget?

  1. WAUW!!! Glæder mig allerede til, at familien ikke kan råbe mig op, når jeg er dybt inde i bogen! TAK Helle og Random.org !

  2. Pingback: Mont Blanc vinder trukket - Mont Blanc - historik og historier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.