Mandagstal

I dag har jeg sat en slags rekord. Jeg har meldt afbud til fire møder. Aflyst to præsentationer. Og meldt afbud til et frivilligt arbejde i Røde Kors.

I stedet har jeg læst to søndagsaviser færdig og set fire afsnit af Orange is the new black på Netflix. Jeg har også svaret på 5 mails og sendt 25 slides til det ene møde. Jeg har drukket to kander te, to kopper kaffe og halvanden liter dansk vand med blid brus.

Det bedste, jeg kan sige om den her mandag, er, at regnvejret kunne nydes fra den rigtige side af ruden. Og at jeg ikke var en del af de flokke, der entrede s-togene med våde cykler til morgen.

Måske bliver min tirsdag ikke meget anderledes. Jeg har stadig tre afsnit tilbage af Orange is the new black. Og en bog, jeg gerne vil læse færdig.

IMG_2347

7 thoughts on “Mandagstal

  1. God bedring – du er heldig stadig at have afsnit af Orange is the new black tilgode! Jeg råslugte serien i sommers og er helt vild efter de nye afsnit… Overvejer faktisk at skaffe bogen (men har en del læsestof lige her og nu). Men det er selvfølgelig sjovere at være rask alligevel – nå, de skal nok klare møderne uden dig, og snart er du tilbage i den morgenmørke verden og powerpoint-land 🙂

    • Tak. Det er den fedeste serie. Har gemt det sidste afsnit til i dag. Hvor finder du nye afsnit?
      Jeg overvejer modellen med bare at sende mine slides. Sikke meget tid jeg kunne spare 🙂

      • Ja, jeg synes det er en meget forfriskende serie, som har kvinder fra alle samfundslag og af alle hudfarver samlet på et sted – det kan man vist kun opleve i et fængsel 😉 Elsker humoren for vildt! Jeg tror de nye afsnit kommer på netflix først, men vi skal vist desværre vente helt til 2014… Nå, så meget er der jo heller ikke tilbage af i år!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.