Vinder af Stille død

Tusind tak for jeres kommentarer til Stille død. Flere af kommentarerne har rørt mig dybt. Og jeg tænkte længe over, hvordan jeg kunne finde en vinder. Når nu flere havde skrevet lidt hjerteblod ind i kommentarfeltet, blev jeg enig med mig selv om at droppe en tilfældig og retfærdig afgørelse. I stedet læste jeg alle kommentarerne igennem sammen med min far og min mor. Vi diskuterede det ret længe, læste alle kommentarer meget grundigt, og en gang til. Og det bragte os omkring nogle interessante betragtninger. Derfor har vi helt ureglementeret og helt uden tilfældigheder valgt en vinder af Mettes bog, Stille død.

Vinderen er kommentar nr #10, Birgitte. Og du får bogen, Birgitte, fordi mine forældre er helt enige om, at du har brug for den. Send mig din adresse, og jeg skipper den afsted på mandag.

Men jeg har en bog mere, som er min. Og den vil jeg gerne give videre. Mine forældre vil gerne låne den og læse den. Og både de og jeg hylder et princip om at dele bøger. Så når mine forældre har læst bogen, vil de gerne sende den videre til kommentar nr #2, Lene Damtoft, fordi de godt kunne lide tanken om at gå ned til havet og indse, hvad du så.

Tak for alle jeres bidrag. Til vinderne: send jeres postadresser, og bøgerne vil på et eller andet tidspunkt lande i jeres postkasse.

IMG_2874

4 thoughts on “Vinder af Stille død

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.