Sidsterne

De sidste uger har været mere præget af afslutninger end af begyndelser. Jeg har sagt farvel og farvel og en masse på gensyn. I går drak vi de bobler, jeg i løbet af ugen havde transporteret fra Sydhavnen, bit by bit, i min cykelkurv. Jeg kommer til at savne dem, mine verdens bedste kolleger. Meget. Belæsset med gaver og kort, der fik mig til at småtude på vejen, drejede min cykel for sidste gang væk fra Hillerød og rullede til Birkerød. Før jeg tog toget resten af vejen. Den vej, jeg har trampet afsted på så mange gange, jeg slet ikke har talt på det. Jeg kender hvert et bump på den cykelsti.

Jeg har taget afsked med mine chefer og med folk, jeg har samarbejdet med. Har sagt farvel til Hillerød Station på en tåget morgen. Og siddet for sidste gang og balanceret med computeren i stillekupeen. Jeg har sendt de sidste onde øjne til folk med for høj musik i ørerne og vredet min cykel fri af det almindelige morgenkaos for sidste gang. Jeg har lidt møder tilbage i næste uge og et projekt, der skal skrives færdigt. Før jeg sætter mig i bussen mod Norge fredag aften.

Og når jeg kommer hjem, er jeg ansat på Rigshospitalet.

Jeg løb min sidste tur i St. Dyrehave en diset eftermiddag og samlede lidt sidste indtryk. Fælledparken har ikke helt det samme over sig.

IMG_2877IMG_2878IMG_2882IMG_2883

Husk – jeg trækker lod om Mettes bog, Stille død, senere i dag. Du kan nå det endnu.

 

4 thoughts on “Sidsterne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.