Tanker om vand

For mange år siden var jeg sammen med en veninde hos en klog kone på Mols. Vi trængte til lidt livsvisdom og måske noget retning på vores liv. Den kloge kone havde tidligere været Mensendicklærer og massør, og hun tog os på skift i sine stærke hænder. Hun masserede min krop og læste den og gav mig det råd at involvere vand mere i mit liv. Sådan bogstaveligt talt få noget vandsport ind i mit liv. Måske bo ved vandet. Det ville give mere balance i mit liv, sagde hun. Min veninde skulle finde sig en håndværker.

Måske havde hun ret? Jeg syntes, en håndværker lød sjovere. Men jeg elsker vand, og jeg har siden faktisk fået mere vand i mit liv. Og ingen håndværker. Jeg sommer- og vinterbader, jeg ror kajak, og mit lillebitte kolonihavehus ligger lige ved vandet. Jeg ved ikke, om det har bragt mere balance i mit liv, men jeg elsker det. Og det er vel en slags balance i sig selv – at fylde mit liv med noget jeg elsker.

Jeg har venner, der aldrig bader. Jeg har venner, som bader, hvis jeg trækker dem med. Selv har jeg altid badetøj i tasken. Jeg bader, når det er muligt. Badetrang er et ord hos mig. Sommer og vinter. Og det er egentlig ikke så ringe. Også uden håndværker.

IMG_0340

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.